Érzéketlen húzás volt ez apámtól?
Én nagyon szigorúan veszem ezt a dolgot. Az én filozófiám az, hogy ha az étel el van készítve, hatalmas pazarlás kidobni. Az állat már meghalt érte.
Nem értem, egyeseknek miért jó ezt a 'szívvel-lélekkel vegaságot' bizonygatni és lenyomni mások torkán. Ha igazán szeretnétek az állatokat, akkor örülnétek mind a ketten, hogy eggyel kevesebb ember járul hozzá az öldöklésükhöz. :)
5 évig voltam vegetáriánus, ha ilyet csináltak volna, én bizony nem ettem volna belőle. Ha annyira szereted az állatokat, akkor nem jönnél azzal a szöveggel, hogy ez az állat már úgyis meghalt, mert ennyi erővel elmehetnél a henteshez és feltölthetnéd a fagyasztódat, már úgyis mindegy alapon.
Az jó, hogy nem rendeztél jelenetet, apádtól meg szemét húzás volt szerintem. 3 év alatt a leghülyébb ember is megjegyzi, hogy nem eszik valaki húst, főleg ha az a saját lánya.
Te miről beszélsz 15-ös?
Én nem vagyok vega, de a kérdés nem az volt, hogy egyetértünk e a vegákkal vagy sem, hanem az, hogy "Érzéketlen húzás volt ez apámtól?"
Én nemvegaként is úgy gondolom, hogy igen, érzéketlen húzás volt, mert - és tessék itt az érvem! - a szülinapos gyerekemnek és a vendégeimnek tiszteletben tartom az étkezési szokásait, akár tetszenek nekem, akár nem, mert ezt így illik.
Aha... Neked sincsenek ellenérveid... Ó. De nézd csak! Azt is lepontozták, és sehol egy ellenérv. Az érv nélküli lepontozóknak üzenem hogy megkeseredett retardáltak( vagytok).
Mellesleg ÉN már korábban válaszoltam a kérdező kérdésére, tehát ezzel kapcsolatban nem lehet probléma. Persze akkor is le lettem hordva... de hát ilyen a.. Inkább nem is mondok semmit, mert megint ki lennék moderálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!