Ez csak szerintem nagyon gáz?
Szerintem sokan még kéthetente sem látják a gyereküket, és nem is viszik el. Szóval ha minden hónapban 2-3-szor elviszi, az szerintem nem rossz.
Főleg, hogy írod, hogy már eleve volt 3 gyereke. Nyilván rájuk is kell idő.
A sportra tényleg fura, hogy a volt férjed volt felesége viszi a te gyerekedet. Te nem tudnád elvinni?
Ha nincs gond a volt feleséggel, nem bánják a gyerekek sem, hogy ő viszi el őket, akkor mi a gond?
Én sem adnám őket oda idegennek, vagy olyannak akiben nem bízok. De ha nincs gond a nővel, akkor miért ne vihetné el ő?
Gondolom jóban maradtak a válás után is és végülis az exnej gyerekeinek a féltestvére a te gyereked. Szóval nem is egy vadidegenről van szó.
Az, hogy alig tölt időt a gyerekkel, az ellen nem tudsz mit tenni.
Te legyél sokat a gyerekekkel, legyetek jóban. Amit az apjától kap, azt úgysem fogja elfelejteni és nem lesz olyan jó így a viszonyuk, ez 100%.
Ez nem a te hibád, az exed tehet róla, ha a gyerekeit nem fogja igazán megismerni. Mert úgy, hogy két hetente találkoznak és akkor sincs végig velük nem is fogja megismerni őket.
" ő azt mondta, hogy a feleség volt a hibás, azért esett szerelembe és végül azért hagyta ott őket...."
LOL. Ha annyi ötezresem lenne, ahányszor ezt a mondatot hallottam elvált pasik új barátnőjétől, holnap indulnék a Seychelle-szigetekre nyaralni.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!