Ez csak szerintem kínos?
a szüleid óvni akarnak, de túlzásba viszik
lehet a srác megérti, hogy ilyen a kapcsolatotok...
jobb az őszinteség
24F
hidd el, jol tetted hogy az igazat mondtad, lehet h nem engednek el, de legalabb a becsuleted tiszta maradt.
masfelol kicsit gyerekesnek tunik ez a 18 es fel- megnevezes, tehat lehet h kicsit jogosan feltenek.
Anya apa elmentem Pestre, majd jövök.
Elvileg felnőtt ember vagy, hidd el, kidobni nem fognak, ez csak zsarols, amit csinálnak.
joguk van tudni, de nem ennyire korlátozni!
nekem volt egy eset amikor apám 2 nap után felhív, hogy hol vagyok :D mondom a legjobb barátomnál már 2 napja :D
szerintem nem jó, ha ennyire korlátoznak, de talán még nem vagy felnőve az önálló döntésekhez :S
Miért féltenek ennyire? Jártál már Pesten egyedül? Messze van? Ott is aludnál?
Abban szerintem igazuk van, hogy menjen a fiú először a lányhoz. Nem a féltés miatt. De legyen benned tényleg ennyi tartás, hogy ne te mész hozzá.
Szerintem itt az alap probléma tényleg a fiú viselkedése
Ha lányom lenne, én is elvárnám, hogy a barátja, ha el akarja hívni valahová, főleg egy másik városba, akkor jöjjön el érte, és kísérje el. Ez így illik. És lehetőleg, ha már itt van, mutatkozzon be, hogy tudjam, kivel van a lányom.
Kérdés, milyen messze élsz Pesttöl, meg mennyire vagy egyébként is önálló, talpraesett - mert lehet, hogy emiatt féltenek ennyire.
De szerintem jó lenne, ha ezt így kifejtenéd a szüleidnek is - ha nem megy szemtöl szembe, akkor írd le nekik, és add oda, hogy gondolják át a dolgot és utána beszéljétek meg, ha már nem annyira "sokkoló" a dolog számunkra, beleszoktak a gondolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!