Ez csak szerintem kínos?

Figyelt kérdés
18 es fel eves lany vagyok es nagyon jo a kapcsolatom a szuleimmel. tegnap egy fiu elhivott talalkozni Pestre akit mar amugy is ismerek regebb ota.. egyelore semmi komoly nincs koztunk csak ismerkednenk de anyaek nem engednek el mondva hogy ne fussak egy fiu utan se meg ha akar valamit eloszor jojjon o. kezdjuk ott hogy egy olyan helyen elek ahol kb semmit nem lehet csinalni max setalgathatnank de meg az eso is esni fog vszeg raadasul kulon szobam sincs. nyilvan nem fog egybol megdugni de azert nyilvan nem azert jonne hogy semennyit ne lehessunk kettesben.. raadasul anya mondta meg regebben hogy olyan pasit hozzunk ide akivel mar komoly a dolog. es ami meg kinosabb hogy hogy mondjam meg a sracnak hogy a szuleim annyira kislanykent kezelnek hogy 18-19 evesen nem engednek el egyedul egy napra?

2017. ápr. 19. 07:57
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
33%

Ugyanezt akartam írni, mint a kilences.

Már most nem tetszene nekem, ha a lányom lennél, hogy egy fiú akar téged ugráltatni, hogy találkozzon veled. Minimum egyszer, leginkább az első alkalommal a pofavizit illendő. Szeretném látni, hogy ki az, aki udvarol annak, akit kihordtam, megszültem, felneveltem és az életemet adnám érte.

Szerintem ennek a fiúnak sem a szándékai, sem a jelleme nem komoly.

2017. ápr. 19. 09:38
 12/29 anonim ***** válasza:
23%
Középutas megoldás? Egy hozzád közel eső városban találkozni?
2017. ápr. 19. 10:01
 13/29 anonim ***** válasza:
93%

Egyébként kb ennyi idősen ugyanezen átmentem én is (bár a szülők nem korlátoztak). Zalában laktam akkor, egy-két alkalommal a fővárosba utaztam randizni. Mindegyik ilyen esetnél az lett a vége, hogy csak egy gyors numerát vártak az egésztől.

Leszűrve a tapasztalatokat, később én mondtam, hogy akkor Nagykanizsa vagy Zalaegerszeg, ha tényleg érdeklem. Aki valóban lejött odáig, azzal komolyabb is lett a kapcsolat. Amikor szakítottunk, nem a távolság volt az oka, hanem egyéb, ami akkor is szakítóok lett volna, ha egy településen élünk. (Eltérő életcélok, egyszerűen nem jöttünk ki hosszútávon, kihűlt a kapcsolat)

2017. ápr. 19. 10:04
 14/29 anonim ***** válasza:
35%
18 éves vagy. Fogod magad és elmész. Ha nem tetszik nekik majd megszokják.
2017. ápr. 19. 10:07
 15/29 anonim ***** válasza:
73%

A szüleid tudják, amit te még nem :)

Én is mentem Pestre randizni 20 évesen. Nem korlátoztak, nem tiltottak, nem szóltak semmit. Én örültem volna, ha elmondják, hogy ne menjek!

Ahogy már írták, nem a komoly kapcsolatok szoktak így kezdődni. Igenis vegye a fáradtságot a fiú, hogy első alkalommal ő megy hozzád.

2017. ápr. 19. 10:09
 16/29 anonim ***** válasza:
43%

Nem Pesti vagy. Ez max.egy távkapcsolat lesz,amibe belekezdeni sincs értelme.

18 évesen jogilag mindenki felnőtt,de agyilag szinte senki. Ne akard már ilyen görcsösen,hogy téged felnőttként kezeljenek....

2017. ápr. 19. 10:39
 17/29 anonim ***** válasza:
78%

Első randira azért tegye már meg azt a gesztust, hogy nem magához ugraszt, hanem leutazik ő hozzád, és elhív ott egy cukrászdába, moziba, ami van. Vanami kávézó csak van felétek is!

Nem tudom, miért félsz hazavinni, minek vinnél bárkit is első alkalommal haza?

2017. ápr. 19. 10:42
 18/29 1112 ***** válasza:
21%
18 éves vagy, hagyd a szüleidet; kivéve, hogyha azzal fenyegetőznének, hogy kiteszik a szűrödet a lakásból. Amúgy már nagykorú vagy nem kell engedély, milye alapon korlátoznának?
2017. ápr. 19. 10:54
 19/29 anonim ***** válasza:
89%
Személyesen találkoztál már ezzel a fiuval?Vagy ez lenne az elsõ találkozás?Valóban a fiunak illene elõször téged meglátogatni.
2017. ápr. 19. 11:38
 20/29 A kérdező kommentje:
talalkoztam mar vele tobbszor is
2017. ápr. 19. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!