Ez csak szerintem kínos?

Figyelt kérdés
18 es fel eves lany vagyok es nagyon jo a kapcsolatom a szuleimmel. tegnap egy fiu elhivott talalkozni Pestre akit mar amugy is ismerek regebb ota.. egyelore semmi komoly nincs koztunk csak ismerkednenk de anyaek nem engednek el mondva hogy ne fussak egy fiu utan se meg ha akar valamit eloszor jojjon o. kezdjuk ott hogy egy olyan helyen elek ahol kb semmit nem lehet csinalni max setalgathatnank de meg az eso is esni fog vszeg raadasul kulon szobam sincs. nyilvan nem fog egybol megdugni de azert nyilvan nem azert jonne hogy semennyit ne lehessunk kettesben.. raadasul anya mondta meg regebben hogy olyan pasit hozzunk ide akivel mar komoly a dolog. es ami meg kinosabb hogy hogy mondjam meg a sracnak hogy a szuleim annyira kislanykent kezelnek hogy 18-19 evesen nem engednek el egyedul egy napra?

2017. ápr. 19. 07:57
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
82%
20: és akkor hogyan, hol találkoztatok?
2017. ápr. 19. 13:48
 22/29 A kérdező kommentje:
ugyanazt a sportagat uzzok szoval versenyen mar tobbszor is talalkoztunk
2017. ápr. 19. 14:40
 23/29 A kérdező kommentje:
uzzuk *
2017. ápr. 19. 14:40
 24/29 anonim ***** válasza:
21%
Akkor mondd azt a szüleidnek, hogy egy sporttársaddal találkozol, ne pedig azt hangsúlyozd ki, hogy ez randi lesz egy fiúval.
2017. ápr. 19. 14:42
 25/29 A kérdező kommentje:
nem is ugy mondtam hogy randi es mondtam hogy versenyen ismertem meg. annyit mondtam hogy egy ismeros..
2017. ápr. 19. 14:59
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
Aha. Szóval a srác felhívott Pestre, gondolom magához, kettesben.. Ha nagylány vagy dugni, akkor megoldod ezt is.
2017. ápr. 19. 14:59
 27/29 anonim ***** válasza:
23%

18 és fél éves, emberek! Hadd döntse már el, hogy zavarja-e őt, ha neki kell felmennie Pestre vagy sem! Ez a fiú és a kérdező dolga, nem a tietek! Az is lehet, hogy azért hívta oda a srác, mert több programlehetőség van, mint vidéken.

Kérdező: A szüleidnek is ezt mondd: te ismered a fiút, el tudod dönteni, hogy akarsz-e menni vagy sem.

Amúgy akik azt írják, hogy szülőként látni akarják, kivel van a lányuk: mi van, ha a fiú szülei is látni akarják? Ha fiatok lenne, nem akarnátok lâtni?

2017. ápr. 19. 16:27
 28/29 anonim ***** válasza:
35%

Kérdező, hasonló helyzetben voltam 16 évesen, mint most te. Megismertem egy srácot (17), aki randira hívott. Én faluban lakok, ő a közeli megyeszékhelyen. Mivel én is a városba jártam tanulni, ott találkoztunk. Nem éreztem ugráltatásnak, mivel a falumban semmit nem lehet csinálni. A városban találkoztunk (ahova egyébként mindketten busszal mentünk, mert ő a másik végében lakott). Eleve nem hívtam volna magunkhoz, mert nem akartam bemutatni itthon, amíg nem éreztem biztosnak a kapcsolatot. Egy hónap után jött először hozzánk, akkor volt először a faluban is. A szüleim nem féltettek ennyire, ami nagyon jól esett. Szerintem kicsit gáz, amit a szüleid művelnek. Egyébként 4 éve leszünk együtt a következő hónapban, szóval ez a fajta találkozás sem feltétlenül ítéli halálra a kapcsolatot. 😝

20N

2017. ápr. 19. 21:06
 29/29 anonim ***** válasza:
86%
18 éves vagy, ismered a srácot. Akkor már azért más a leányzó fekvése. Miért ne mehetnél fel Bp.-re ott tölteni a napot? Nem értem a szüleidet, nem 200 évvel korábban vagyunk, amikor egy lánynak gardedame nélkül nem lehetett utaznia sem, mert ha idegen férfi társaságában látták, akkor illett azonnal elvennie, különben rossz hírbe hozta. Nem vagy már gyerek, jó lenne, ha a szüleidben is tudatosulna. Inkább az a gáz, ha rögtön arra gondolsz, hogy haza kellene vinned, kettesben lenni, és gáz, hogy nincs szobád. Miért kellene? Én azt érezném cikinek... Nem jobb egy szórakozóhelyen, vagy kávézóban, ahol el tudsz lazulni, mert anyádék nincsenek egy fallal odébb, ahol azt is hallják, ha sóhajtasz egyet, úgyhogy az a bizonyos privát szféra még egy kis beszélgetés erejéig sincs meg?
2017. ápr. 20. 05:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!