Ez csak szerintem kínos?
18 és fél éves, emberek! Hadd döntse már el, hogy zavarja-e őt, ha neki kell felmennie Pestre vagy sem! Ez a fiú és a kérdező dolga, nem a tietek! Az is lehet, hogy azért hívta oda a srác, mert több programlehetőség van, mint vidéken.
Kérdező: A szüleidnek is ezt mondd: te ismered a fiút, el tudod dönteni, hogy akarsz-e menni vagy sem.
Amúgy akik azt írják, hogy szülőként látni akarják, kivel van a lányuk: mi van, ha a fiú szülei is látni akarják? Ha fiatok lenne, nem akarnátok lâtni?
Kérdező, hasonló helyzetben voltam 16 évesen, mint most te. Megismertem egy srácot (17), aki randira hívott. Én faluban lakok, ő a közeli megyeszékhelyen. Mivel én is a városba jártam tanulni, ott találkoztunk. Nem éreztem ugráltatásnak, mivel a falumban semmit nem lehet csinálni. A városban találkoztunk (ahova egyébként mindketten busszal mentünk, mert ő a másik végében lakott). Eleve nem hívtam volna magunkhoz, mert nem akartam bemutatni itthon, amíg nem éreztem biztosnak a kapcsolatot. Egy hónap után jött először hozzánk, akkor volt először a faluban is. A szüleim nem féltettek ennyire, ami nagyon jól esett. Szerintem kicsit gáz, amit a szüleid művelnek. Egyébként 4 éve leszünk együtt a következő hónapban, szóval ez a fajta találkozás sem feltétlenül ítéli halálra a kapcsolatot. 😝
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!