A miért nem tolerálják egyik párkapcsolatomat sem? Hogy legyen így tartós kapcsolatom?
22 éves férfi vagyok, de még a szüleimmel élek, mert nappali tagozaton egyetemre járok (most kezdem a második szakot). Konfliktusom csak a párkapcsolataim miatt szokott lenni velük, de ez az egész már nagyon régen kezdődött, a legelső óta.
Először 14 évesen kerültem kapcsolatba lánnyal, kisgyerek korunk óta ismertük egymást, nagyon jóban voltunk, de nem voltunk soha szerelmesek, csak jó barátok és csak sima, érzelemmentes szex volt köztünk alkalmanként. Valójában ez egy próba volt, kipróbáltuk a csókot, a szexet és ügyesebbé váltunk minden alkalom után. Ez ment kb. egy évig, és a lány meg a szülei elköltöztek, utána megszűnt ez a dolog. Az anyám problémája az volt, hogy ebben az időszakban udvarolt nekem egy másik lány, aki anyám barátnőjének a lánya, és emiatt ő azt gondolta, hogy nekem azzal a lánnyal kellett volna összemelegednem. De nemcsak ez volt a baja, hanem az is, hogy akit én választottam, kissé kövér volt, 2 évvel öregebb, de nekem így is tetszett. Apám pedig azt mondta, hogy a szerelem nélküli szexhez 14 évesen még nagyon fiatal vagyok.
A második párkapcsolatom 16 évesen csak másfél hétig tartott, Spanyolországban voltam nyaralni, ahol a szállodában egy japán csajjal kavartam. Ez is csak szexkapcsolat volt, de ezt nem kellett volna anyáméknak megtudniuk, csak az egyik barátom, akinek elmondtam, elszólta magát, mikor egyszer nálunk volt. Hetekig hallgattam utána, vitatkozáskor ezeket az eseteket egyébként a mai napig előhozzák, ha az én szerelmi életemről van szó.
Ezután 17-től 19 éves koromig volt egy párkapcsolatom az uszodából az úszómester nővel, de ez már valódi szerelem volt, rendesen megismerkedtünk és egymásba szerettünk. Őt bemutattam otthon, sokszor aludt nálunk. Szerencsére a szemébe nem mondták meg a véleményüket a szüleim, mert nagyon kedves nő volt, annyira aranyos volt, hogy még ők sem akarták megsérteni, de nekem megmondták, hogy ne járjak vele, mert én 17 éves voltam, ő meg 29. Miután leérettségiztem, el akartam venni feleségül, és ezért nagyon berágtak rám, megzsaroltak, hogy nem lakhatok többet otthon és nem fizetnek ki nekem semmit többet, ha ezt megteszem, és így nem tudom elvégezni az egyetemen azt a szakot nappalin, amit akarok. Én ezért nagyon mérges voltam, nem akartam dönteni a párom és a jövőm között, de rövid idő alatt a párom rám unt, hogy stagnál a kapcsolatunk, elhidegültünk egymástól és szakítottunk.
Nem sokkal, miután elkezdtem az egyetemet, újra a városba jött az a lány, akivel legelőször feküdtem le, már volt pasija, ennek ellenére ő maga ajánlott nekem szexet a régi idők emlékéért, amiben benne voltam. Összejártunk párszor pár hónapon keresztül, de még most sem alakult ki köztünk szerelem, aztán megint tovább állt. Megmondta nekem, hogy a párjába szerelmes, de neki velem a legjobb a szex, és bármikor, amikor ebben az életben összefutunk, lefekszünk egymással.
21 évesen lépett be az életembe az, akivel a kapcsolatunk először szexkapcsolatnak indult, egy házas nő! A férjétől anyagi okok miatt nem vált el, de a férje is megcsalta már őt. Én egy amolyan lelki szemetessé váltam neki a szexen kívül, és bevallotta nekem, hogy ha egyidősek lennénk, azonnal elválna a férjétől és hozzám jönne. Én is beleszerettem, folyamatosan rá gondolok, ha nem vagyok vele. Most 22 éves vagyok, újra tovább szeretnék tanulni, és megint azzal zsarolnak a szüleim, hogy ha nem vetek véget a kapcsolatomnak azzal a házas nővel, kitesznek itthonról és nem támogatnak semmiben.
"Látom, a #94-et sokan nem értik..."
Jaj...:D
"Először 14 évesen kerültem kapcsolatba lánnyal, kisgyerek korunk óta ismertük egymást, nagyon jóban voltunk, de nem voltunk soha szerelmesek, csak jó barátok és csak sima, érzelemmentes szex volt köztünk alkalmanként... Ez ment kb. egy évig, és a lány meg a szülei elköltöztek, utána megszűnt ez a dolog."
Vagyis nem tiltotta meg senki, elhalt magától, hogy úgy mondjam, érdeklődés hiányában.:-)
"Ezután 17-től 19 éves koromig volt egy párkapcsolatom az uszodából az úszómester nővel...nem akartam dönteni a párom és a jövőm között, rövid idő alatt a párom rám unt, hogy stagnál a kapcsolatunk, elhidegültünk egymástól és szakítottunk."
Tényleg hatalmas szerelem lehetett az akkor már 31 éves nő részéről...:D
"A férjétől anyagi okok miatt nem vált el, de a férje is megcsalta már őt. Én egy amolyan lelki szemetessé váltam neki a szexen kívül, és bevallotta nekem, hogy ha egyidősek lennénk, azonnal elválna a férjétől és hozzám jönne."
Fantasztikus. A nő eme hozzáállásához ugyan mi közük is van a szülőknek???
Figyelj, 67%-os, lehet, hogy te 16 évesen összejöttél egy 35 éves palival, aki elvált a kedvedért, és a szülői rosszallás ellenére azóta is jól elvagytok, de ez nem ugyanaz a helyzet.:-)
Titeket ez a pont nem korlátoz? menjetek sétálni wellnessezni, sportolni, ne itt irkáljatok vadidegeneknek.
Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a lefelé és felfelé mutató nyilak segítségével (azaz a válasz értékelésével) közölheted!
"Titeket ez a pont nem korlátoz?"
Ahogy elnézem, téged se.:D
#104, ez csak azért van, mert nem tapasztaltad még meg a helyzetet. Különben nyilvánvaló lenne számodra is, hogy ebben tök mindegy az egyetértés vagy az egyet nem értés. Az én szülőm se értett vele egyet, amikor pont azt a bánásmódot kapta vissza tőlem, ahogy ő bánt velem, de az egyet nem értése a világon senkit se érdekelt. Kénytelen volt tudomásul venni, hogy én pont annyira vagyok köteles tolerálni a saját életemben az ő értékrendjét meg hülyeségeit, amennyire ő tolerálta anno az enyémet.
Szóval egyetértve, vagy akár mélyen egyet nem értve húzhat el a fészkes fenébe, ez ilyenkor a másik fél rendelkezésére álló választék, döntési lehetőség.
"#107, nézd, Te hihetsz ebben... én meg az élő cáfolat vagyok rá:)))
"
21 évnyi kapcsolat után?:-) Aligha. Valószínűleg nem értetted, amit írtam.:-)
Szerintem inkább Te nem értetted: engem se az érdekelt egy percig se, hogy a szüleim hogyan bántak a nagyszüleimmel, hanem az, hogy hogyan bántak velem.
(ebben az én kapcsolatom tökéletesen, 100%-ig indifferens)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!