Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kérjek pénzt anyától?

Hogy kérjek pénzt anyától?

Figyelt kérdés

Csak tőle tudok mert apámmal nagyon rossz a viszonyom, ha elküld boltba az 5 forintot is visszakéri. Anya nem igazán akar adni mivel úgy van vele hogy támogatja a fogyókúrámat és nem ad többet. Mamától meg nem fogok mert tényleg kevés pénze van. Ruhára kellene egyébként, 1 pólóra. Szóval mégcsak nem is cigire vagy hasonlók. Iskolakezdésre is csak 3 pólót vett meg 1 nadrágot. Tudom hogy nem fog adni pedig megtehetnénk csak jobb anyának elcigizni, elpöfékelni apámnak meg elinni... mások hetente vásárolnak ruhát, téli ruhám meg nincs, pl. pulcsi egyáltalán mert kifogytam (-16 kg).

Csak szülinapkor kapok ruhát vagy karácsonykor. Úgy szeretnék valami csinos felsőt hogy építhessem az önbizalmam. Vagy most hazudjam neki hogy osztálypénzre kell? De az kiderülne. Hogy kérjem meg hogy adjon?

15/l

2017. szept. 9. 20:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én is brutál leégtem, elmentünk wellnessezni és bepezsgőzve elaludtam kint a napon. Dettó nekem is full foltos lett a karom és kellett a szoli.
2017. szept. 12. 12:30
 22/22 anonim ***** válasza:
Hát én a turit használom mert bálabontáskor=új áru érkezett napokon nagyon jókat lehet kifogni.Én is a környékbeli turikba járok anyukámmal vagy a tesómmal és alacsony áron jó árut kapsz csak nem kell híresztelni.Attól még h nem márkás nem gáz lehet hogy jobban bírja mint a márkás.Hameg megszólnak érte ne foglalkozz​ vele.Erőt kitartást a szüleidhez :)
2017. szept. 28. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!