Hogy kérjek pénzt anyától?
Csak tőle tudok mert apámmal nagyon rossz a viszonyom, ha elküld boltba az 5 forintot is visszakéri. Anya nem igazán akar adni mivel úgy van vele hogy támogatja a fogyókúrámat és nem ad többet. Mamától meg nem fogok mert tényleg kevés pénze van. Ruhára kellene egyébként, 1 pólóra. Szóval mégcsak nem is cigire vagy hasonlók. Iskolakezdésre is csak 3 pólót vett meg 1 nadrágot. Tudom hogy nem fog adni pedig megtehetnénk csak jobb anyának elcigizni, elpöfékelni apámnak meg elinni... mások hetente vásárolnak ruhát, téli ruhám meg nincs, pl. pulcsi egyáltalán mert kifogytam (-16 kg).
Csak szülinapkor kapok ruhát vagy karácsonykor. Úgy szeretnék valami csinos felsőt hogy építhessem az önbizalmam. Vagy most hazudjam neki hogy osztálypénzre kell? De az kiderülne. Hogy kérjem meg hogy adjon?
15/l
-Anyu tudsz adni egy kis pénzt?
1. -Nem
-Oké anya
2. -Igen
-Nagyon köszi szépen anyu
:)
Persze, azért mert a szülők elb*sszák a pénzt, azért egy 15 éves gyerek menjen el dolgozni, hogy vegyen magának alap dolgokat, mint például a ruha....
Idióta aki így gondolkodik..
15 évesen csak nyáron dolgozhat. Szóval tényleg csak a szülőktől szerezhet pénzt.
Meg egyébként egy tinédzsernek nem az a dolga, hogy dolgozzon. Tanuljon és szórakozzon, a szüleinek kellene eltartaniuk. Mondd nekik, hogy kell ruhára pénz, mert megszólnak a suliban érte, cserébe öregkorukban majd néha te veszed meg a gyógyszereiket ;)
Amúgy az én anyámék is ilyenek voltak... Inkább nem vettek kaját, csak azért, hohy cigire legyen pénz.
Kettes, ritka paraszt vagy. Tehát a GYEREK menjen el melózni (16 év alarr nem is lehet), mert az anyja-apja elfüstöli a pénzt. Lehet hogy nálatok ez a modi hogy a gyereknek semmi nem.jár, amugy is örülhet hogy van kaja, de ez NEM normális.
Kérdezö, akkor jársz három poloba, sajnos ez van.
Hádában is 1000 felett van egy felsö, sajna :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!