Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyermekelhelyezés apa javára?

Gyermekelhelyezés apa javára?

Figyelt kérdés

Dióhèlyban:

Haveromnak tavaly szept29.en szuletett a kislanya. A kozos haz a feleseggel felujitas alatt volt (haver neven) igy ki-ki a szuleihez ment. A kislany a csajjal.

Rengeteg vita valashoz vezetett ami oktoberben fejezodik be.

A csaj rengeteg kifogast talalt a haveromnak csak hog az ne lathassa a lanyat persze o ezt nem hagyta annyiban rendre atjart hozzajuk kopogott csengetett kiabalt (persze nem durvan) de mindig csak rendorrel fenyegetoztek.

A csaj ezt megelegelte es lelepett a szulei se tudtak hol van a ket lany.

Vegul kiderult hogy tolunk 100Kmerre koltozott a pasijahoz.

Havernal van a csaj regi teloja benne annak facebookjaval innen tudjuk hogy a csajnak tobb kalandja is van egyszerre es terhes is valamelyiktol haverom meg nyilvan nem akarja hogy a lanya ilyen novel legyen foleg hogy annak jovedelme sincs mert tanul meg.

Volt rendorsegen ott vallat vontak mivel buncselekmeny nem tortent volt hetfon gyermekvedelmisnel ott csak nyomtatvanyt toltettek ki vele.

A facebookrol tudjuk hetfon kezd a kislany a bolcsiben es javasoltam havernak menjen oda a bolcsibe es hozza haza a gyereket ha meg jonnek hivatalos emberek megmutatja a facebook uzeneteit a csajnak de attol felunk ezzel tobbet artunk.

Valami modja annak hogy haverhoz keruljon a kislany?

2017. szept. 7. 16:42
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Nos elég sok válasz jött össze így egyben próbálok válaszolni.

Ami a bántalmazást illeti nem gondolnám hogy haver olyan lenne pisis korom óta ismerem de soha egy rossz szót nem kaptam.

Hétvégén sokat kérdezgettem mit hogyan merre meg miért,

Azért esküdtek mert jártak aztán megfogant a kislány és úgy gondolták illene, ez nekem is új volt azt hittem szívszerelemből. De igazából a járás alatt is olyanok voltak mint a tűz és jég azt gondolták a baba megoldja.

Aztán mint utóbb kiderült nem sokkal a szülés után már másfele ment a csaj. Nem illettek össze de becsúszott a gyerek és állítólag a lány nevelőapja követelte a nászt. Mondjuk itt jó hülyék voltak, hogy hallgattak rá.

Jelenleg a lány szülei csak hírből tudják merre van a lányuk/unokájuk. A csaj facebookjából kiderült, hogy az apja kitiltotta a házból ez végett. Valami olyasmit mondott neki: aki ágról ágra jár annak nincs helye tisztességes családban.

Ami a babát illeti azt tudom, hogy az első telén megfázott mert az anyai nagyapja azt mondta "én nem füttök be a kedvéért öltöztesd fel" de a lány elment csajos szilveszterre a babát otthon hagyta a szüleinek. Haver mondta mérgesen, hozd ide az apja vagyok de hát "nem hurcolja hidegben a beteg gyereket"

A rendőrséget-gyámügyet hónapok óta mondtuk többen havernak de remélte, hogy ennélkül is megúszhatja.

Most beszélt egy ügyvéddel -fel is fogadta- vitte a facebookot meg elmesélt töviről hegyire mindent, az ügyvéd javasolta hogy az anyával beszéljen ha nem adja a kislányt akkor a már korábban intézett 09. 14.-én tárgyalás. Az ügyvéd szerint jók az esélyek.

És igen, a csaj dolgozik suli mellett 4órásban Tescoban.

2017. szept. 10. 18:51
 22/22 anonim ***** válasza:

"Nem illettek össze de becsúszott a gyerek és állítólag a lány nevelőapja követelte a nászt. Mondjuk itt jó hülyék voltak, hogy hallgattak rá.

Jelenleg a lány szülei csak hírből tudják merre van a lányuk/unokájuk. A csaj facebookjából kiderült, hogy az apja kitiltotta a házból ez végett. Valami olyasmit mondott neki: aki ágról ágra jár annak nincs helye tisztességes családban. "

Kérdező, mondjuk a nevelőapucinak is kijárna egy bakancstalp az ő orcájába... ilyen helyzetben mindenféle beleugatás csak és kizárólag ront a helyzeten, ha ő nem erőlteti az esküvőt - amire semmi joga sem volt egyébként, az a pár magánügye - valszeg sokkal normálisabb lenne most a helyzet.

2017. szept. 10. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!