Hogy tegyem túl magam rajta?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok,egészséges családban élek,van 2 öcsém,szüleim szeretik egymást,de... Édesanyám 1 éve tüdőrákkal küzd,úgy,hogy életében nem dohányzott sem ivott. Ebben az 1 évben több mint 5 kezelésen vett részt,de egyik sem segített,ma már fulladozik,és minden este úgy kell elaludom,hogy a másik szobában édesanyám szó szerint haldoklik. Ma hívtak le minket testvéreimmel a szüleim,és bőgve mondták a hírt,hogy bármelyik nap meghallhat. Én ezt nem bírom,valaki segítsen rajtam,bíztassatok,víditsatok kérlek,senkinek sem kívánom azt,amin most a családom átmegy. Hogy Édesanyám nem lesz ott a 18. születésnapomon,karácsonyokkor,nem láthatja az unokáit.. Könyörgöm,valaki segítsen2017. szept. 6. 19:16
11/14 anonim válasza:
Apa is magát okolta, én meg fejbe tudtam volna verni, mert piszkosul nem segített ezzel.
:(
12/14 anonim válasza:
Szerintem egy nagyon szép és összetartó családod van es ez segiteni fog abban , h atveszeljetek ezt az idöszakot . Le a kalappal
13/14 anonim válasza:
Amikor kicsi voltam, az én anyukámat megcsípte valami, olyan volt, mintha az erén fölment volna egy kiscit a csípés. Akkor nagyon féltem, és azt huttem, hogy lehet meg fog ahalni. Akkor próbáltam minnél több időt tölteni vele. Te is tölcs minnél több időt vele, használd ki a vele töltött idő. Így neki is könnyebb lesz és neked is. Részvétem.
14/14 anonim válasza:
Sajnos átétéltem nekem apukám hagyott itt minket 5 éves koromban 5évig küzdött.Az orvosok azt mondtàk h nem fogom ismerni de ismertem 5évig.De gyerek fejjel nehéz volt felfogni ,hogy anyukám belerokkan szinte abba hogy édesapámat és a tesóimat segítse.Én meg megtanultam csöndben lenni és nem igényelni annyi segítséget.de volt egy emlék ami megmaradt.Az utolsó napján mellé ültem kis 5 évesként és azt mondta hogy,A múlt elmúlt a jelent éld meg a jövőre építs.Én is ezt tudom ajánlani hogy használd ki azt a kis időt amit lehet az öcséiddel pedig beszélgess többet nekem is az segített hogy a tesóimra tudtam tudok támaszkodni.Erőt kitartást kívánok neked 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!