Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy túl tegyem...

Mit tegyek, hogy túl tegyem magam a családomon?

Figyelt kérdés
Régebben sokkal összetartóbb volt a család,de mióta befejeztem a középiskolát, azóta teljesen megváltozott minden. Elkerültem otthonról, elkezdtem dolgozni és saját magam tartom el minden segítség nélkül. Ha valami probléma volt családon belül, mindig segítettem, ha pénz szűkében voltam, akkor is. Adtam 'kölcsön' a törlesztőre,lakbérre,kajára, mikor mire kellett. Persze nem kaptam vissza soha,de úgy voltam vele, hogy ők a szüleim, testvéreim,sajnáltam őket és nem tudtam volna megtenni, hogy nem kapnak tőlem semmilyen támogatást. Tiszta szívből szerettem őket,de ez átalakult csalódottsággá és fájdalommá,mert amikor nekem lett volna szükségem rájuk,nem tudtam hova menni,ha pénz szűkében voltam stb,mindig azt mondták, hogy nekik nincs,hozzájuk nem tudok menni, nincsenek barátaim,akik adnak/befogadnak? Ez olyan rosszul esett,hogy ezek után nem kerestem őket és ők sem engem. Viszont nem tud nem érdekelni, mert nagyon fáj ez az egész. :( Hogyan tegyem túl magam rajta?

2016. jún. 17. 17:56
 1/2 A kérdező kommentje:
22 éves lány vagyok :)
2016. jún. 17. 18:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha ilyenek, akkor szerintem ne keresd őket. Nem érdemlik meg. Nem segítenek ki, nem alhatsz ott. Ez elég gáz.

Épitsd fel a saját életed, alapíts családot és vigyázz, hogy ne legyél olyan, mint ők. :)

2016. jún. 17. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!