Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Évek óta azt álmodom, hogy...

Évek óta azt álmodom, hogy megölöm az alkoholista barom apámat, vagy eltávolítom bármi áron. Mit csináljak, hogy ne tegyem meg? 13L

Figyelt kérdés

Mindenkivel üvöltözik,én utálom.Egy féreg.Elegem van.A visszatérő álmaimban mondjuk úgy hogy büntetendő módon likvidálom.De nekem nem ér annyit,ezért elhatároztam hogy nem teszem meg.De amit álmodok az az esetek99%-ában ilyesztő pontossággal megtörténik.Viszont egy hang azt mondja folyton "Tedd meg!Nem emlékszel miatta vágdostad magad,ő rontott el minden ünnepet,ő hordott el mindenek a születésnapodon...Tedd meg mielőtt ő teszi meg és késő lesz!"

Én nem akarok a hangra halgatni,de eltávolítanám nem illegális módon,de nem is ez a lényeg..?

Most mit tegyek?13L

2015. dec. 26. 19:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
anyukadnak lenne a dolga hogy eltavolitsa az alkesz apadat, meghozza egy valassal.
2015. dec. 26. 19:24
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem házasok.Neki viszont van egy terve,megvárja amíg elvégzem a sulit,lesz magas végzetségem,én elköltözök a pics@ba ő meg jön velem.....
2015. dec. 26. 19:31
 3/17 anonim ***** válasza:
96%
Szép, amikor a 13 évesnek van legtöbb esze egy családban.
2015. dec. 26. 19:39
 4/17 anonim ***** válasza:
91%
Kérj segítséget az iskola pszichológustól. De sürgősen.
2015. dec. 26. 19:42
 5/17 A kérdező kommentje:
Aha iskolapszihológus jó ötlet,mondjuk jobb lenne ha a sulinkban lenne.A tanárokban nem bízok,amelyikben meg igen sz úgy tudja hoghy otthon minden oké,mert hát társoságba játszom a boldogat.Azt meg nem akarom halgatni,hogy mennyire sajálnak ,mert már más is járt így,az ofőm meg bolond,magába beszél hogy ő milen szexi meg ilyenek...annak tuti nem szólok
2015. dec. 26. 19:46
 6/17 Andizsuzsi ***** válasza:
0%

Mekkora kamu! :)

Arra vár, hogy neked magad végzettséged legyen mi? Remélem helyesírási szótárt hozott a Jézuska!

2015. dec. 26. 19:57
 7/17 anonim ***** válasza:

Szegénykém, nagyon sajnállak. :( Át kell vészelned még ezt a pár évet, azután ha magad lábára álltál, akkor lelépni.

Másik megoldás a családsegítő, annak a vége akár az is lehet, hogy az apádat kivágják a lakásból, mint a macskát. De ez hosszú folyamat.

2015. dec. 26. 19:57
 8/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,sírás közbe hótt idegen próbálj telefonról tökéletresen írni!
2015. dec. 26. 19:59
 9/17 anonim ***** válasza:
95%
Kedves Andizsuzdi! Szerinted egy gyereknek nem lehet baja? Lehet hogy a te világod tökéletes, de nem bizos, hogy a másé is az.
2015. dec. 26. 20:03
 10/17 anonim ***** válasza:

Gondolj arra, hogy valószínűleg rásegítés nélkül is hamar beadja a kulcsot.

Az ember esendő, ha nem elég erős az akarata, könnyen válik valami rabjává. Ilyen esetekben inkább minősül szánalomra méltó teremtménynek, mint valami gonosz gépezetnek. Lassan felemészti őket a szégyen, a bűntudat, amiért neked sem tudnak jobb körülményeket biztosítani, amiért nem szolgálhatnak példaképül a számodra a függőség miatt.

Sokkal fájdalmasabb lesz számodra ez a felismerés, mint most az irántuk iránt való haragod. Ne tedd tönkre magad a gyűlölködéssel, és ne bántsd magad. Bízz magadban, és legyél szeretettel magad iránt, mert ezt érdemled, ezt érdemelnéd másoktól is.

2015. dec. 26. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!