Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy adjam elő, hogy ne...

Hogy adjam elő, hogy ne akadjanak ki? Ti kiakadnátok? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdés, hogy szerintetek hogy kellene előadjam azt a történetet otthon, hogy világosítani akarok a hajamon. Ez nem azt jelenti, hogy ki akarom szőkíteni a fejem, mert azt nem csak mondjuk 3-4 árnyalattal világosabb hajat szeretnék, de nem tudom hogy dobjam fel ezt a témát... Ti kiakadnátok(szülők)? Persze, azt is lehetne mondani, hogy az én döntésem, de nem mennének bele ilyen könnyen, és akkor felhoznak egy csomó hülye dolgot... Szóval valakinek valami jó ötlet?

Előre is köszi 18/F

2017. szept. 5. 21:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Úgy megijesztett az utcán egy cukros bácsi,hogy 1 óra alatt megőszültél... :)
2018. febr. 24. 22:17
 12/14 A kérdező kommentje:
Nem rossz ötlet, de amúgy szeptemberi a kérdés :D azóta már ami be lett festve le is lett vágva :P
2018. febr. 24. 22:35
 13/14 anonim ***** válasza:

Megint elkapott a cukrosbácsi és letépte a felesleget...

Szegény lány, hogy min kell keresztül menned?

:D

2018. febr. 25. 01:10
 14/14 anonim ***** válasza:

De hülye vagyok, azt hittem csaj vagy... :)

Akkor meg mi a fenének bolondítasz itt minket.

Egy pasi odacsap az asztalra és azt mondja:

Anyám, egy szót se, most kifestem a konyhát lilára. :)

2018. febr. 25. 01:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!