Hogy adjam elő, hogy ne akadjanak ki? Ti kiakadnátok? (többi lent)
Sziasztok!
Az lenne a kérdés, hogy szerintetek hogy kellene előadjam azt a történetet otthon, hogy világosítani akarok a hajamon. Ez nem azt jelenti, hogy ki akarom szőkíteni a fejem, mert azt nem csak mondjuk 3-4 árnyalattal világosabb hajat szeretnék, de nem tudom hogy dobjam fel ezt a témát... Ti kiakadnátok(szülők)? Persze, azt is lehetne mondani, hogy az én döntésem, de nem mennének bele ilyen könnyen, és akkor felhoznak egy csomó hülye dolgot... Szóval valakinek valami jó ötlet?
Előre is köszi 18/F
18 vagy, hazamész a kész hajjal és kész.
- egy 2 gyerekes anyuka
De jót nevettem a kérdésen. Eszembe jutott mit össze nem hisztériázik a 10 éves fiam, hogy szőkíttetni szeretné a haját felül (ahol hosszabb). ÓÓÓÓ bárcsak ő aggódna, hogy kiakadok. De nem!!! Szabályos harcaink vannak :) aranyos 18 éves vagy! :)
(mellesleg nekem nem tetszik ez az új divat. Semmi férfias nincs benne. És jajj nekem, 3 fiam van :) :) :)
Miért akadnának ezen ki a szüleid? Semmi végleges, visszafordíthatatlan nem történne, nem embert öltél.
Hogy kellene előadni? Simán, egyszerűen, őszintén:
"Szia Anyu, szia Apu! Arra gondoltam, hogy jól állna nekem, ha pár árnyalattal világosabb lenne a séróm, szóval jövő héten el is megyek fodrászhoz. Ha tévednék és nagyon béna lesz, akkor légyszi ne röhögjetek ki nagyon."
Ennyi, nem kell bolhából elefántot csinálni.
Az más kérdés, hogy én sem értem ezt az őrületet a fiúk körében, mert ezer srácból egynek válik előnyére, de mint mondtam, nem visszafordíthatatlan.
1. miért gyerekvállalás?
2. elmész és megcsináltatod, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!