Érzelmileg zsarol, utána meg szóba se áll velem. Mit csináljak vele?
Édesanyámról van szó. Lassan egy éve, hogy elköltöztem tőlük pár száz km-re, ezt azóta se tudja elfogadni.
Elvárja, hogy naponta írjak neki e-mailt. Ezzel nincs is semmi problémám, hiszen az édesanyám, szeretek vele beszélni, vagy levelezni, és természetesen érthető, hogy szeretné tudni, mi újság velem.
A probléma viszont az, hogy sose válaszol, akármit írok neki.
Van, hogy 2-3 hétig nem ír vissza. Akkor utána nem írok neki, másnap egyből jön az üzenet, hogy én őt nem szeretem, nem foglalkozok vele, t0jok rá, hogy mi van vele, és így tovább.
Viszont valahogy nem motiváló az "Elküldött" mappánk írogatni a leveleket, válasz nélkül.
Arra fogja, hogy munkában nem ér rá levelezgetni, ha pedig megemlítem, hogy cigiszünetre van ideje, meg marhaságokat megosztogatni facebookon, meg marhaságokat küldözgetni édesapámnak meg nekem e-mailben, akkor megint majdnem elsírja magát, hogy hogy beszélek vele, nem szeretem....
Ennek mi értelme?
Mit tudnék kezdeni vele??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!