Ezt miért csinálja velem apa?

Az enyémek is ilyenek voltak, használhatatlan szakmunkás bizonyítványuk volt, de én voltam a rossz, a sz@r, mert haza mertem hozni 1-2 négyest, ritkább esetben egy hármast. :) Én nem tudtam ezzel csinálni semmit...
Egyébként, sajnos kell az aláírásuk iskolaválasztásnál... Ha nem tudod sehogy meggyőzni őket, beszélj az osztályfőnököddel, hogy hívja be őket, és magyarázza el neki, hogy ez a te saját érdekeidet szolgálja.
Remélem jobb lesz!

Vannak ilyen szülők. Az Én nagypapám is ilyen. Anyum sose volt elég jó Neki, pedig felsőfokú szakképzése van. A húga volt mindig az okos meg az ügyes, aki a nyolcadikat is alig bírta kijárni.
Ha állatorvos akarsz lenni, szerintem nem is a gimi, hanem az egészségügyi szakközép lenne a jobb Neked, de ilyen szülőket a gimire is nehéz rábeszélni. Mindenesetre, ha gimibe kerülsz, jobb lenne kolisnak lenned. Az ilyen szülő többet árt a gyerekének mint használ.

Gratulálok, ide is sikerült egy ateista választ írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!