Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezt miért csinálja velem apa?

Ezt miért csinálja velem apa?

Figyelt kérdés
Apa állandóan kiabál velem és azt mondja sosem csinálok semmi hasznosat, nincs hasznom a házban semmirekellő hülye vagyok stb... Mikor tavalyi tanévben hazahoztam egy 5öst hittanból mikor beléptem az ajtón ujságoltam is. "Apa kaptam egy 5öst! És?? Miből? Hittanból. Valami normális tantárgyból? Biosz vagy matek?" Mondtam neki hogy ez is elég nehéz volt mert egyháztörit tanulunk és rengeteg a helyszín és évszám. Nem érdekelte. Aztán mikor 6.ban 4db 4esem lett a többi 5ös nem mondott semmit csak húzta a száját. 7.re kijavítottam a felét, csak 2 négyesem lett a többi 5ös. "Lehetne jobb is de oké." Aztán mikor fintorgott mindig a 4esekért a fejéhez vágtam hogy te ne fintorogjál, ne követeld meg tőlem hogy mintagyerek legyek, amikor te ugyanis 6ba megbuktál. Fhu de mérges lett. Értem én hogy azt akarja hogy jó életem legyen és tanuljak rendesen de nem kéne ennyire követelőznie. Ha az 5ösnek sem örül mi az atyaúristent csináljak?? Holnap állítsak haza úgy hogy én vagyok az igazgató? Sosem dicsért mindig csak azt mondja hogy semmirekellő vagyok meg hülye. Sosem engednek el sehova. A mai napig minden nap megkapom anyától is és apától is hogy a gimnáziumot felejtsem el, akkor inkább szakmunkás. Kinevettek mikor azt mondtam állatorvos leszek és a SZIE-en fogok tanulni. Miért csinálják ezt? Ennél jobb hogy lehetnék hogy megfeleljek nekik? Mi kell egy szülőnek?

2017. szept. 3. 12:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az enyémek is ilyenek voltak, használhatatlan szakmunkás bizonyítványuk volt, de én voltam a rossz, a sz@r, mert haza mertem hozni 1-2 négyest, ritkább esetben egy hármast. :) Én nem tudtam ezzel csinálni semmit...

Egyébként, sajnos kell az aláírásuk iskolaválasztásnál... Ha nem tudod sehogy meggyőzni őket, beszélj az osztályfőnököddel, hogy hívja be őket, és magyarázza el neki, hogy ez a te saját érdekeidet szolgálja.

Remélem jobb lesz!

2017. szept. 3. 13:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát a szüleid nagyon buták.Az apád azért beszél igy veled,mert gyerekkorában a szüleitõl azt hallotta,amiket most mond neked, de õ megérdemelte de te nem.
2017. szept. 3. 13:13
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Csodás szülők lehetnek. Személy szerint nem is járnék be hittanra. Csak butítják ott az embereket.
2017. szept. 3. 13:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyen szülők. Az Én nagypapám is ilyen. Anyum sose volt elég jó Neki, pedig felsőfokú szakképzése van. A húga volt mindig az okos meg az ügyes, aki a nyolcadikat is alig bírta kijárni.

Ha állatorvos akarsz lenni, szerintem nem is a gimi, hanem az egészségügyi szakközép lenne a jobb Neked, de ilyen szülőket a gimire is nehéz rábeszélni. Mindenesetre, ha gimibe kerülsz, jobb lenne kolisnak lenned. Az ilyen szülő többet árt a gyerekének mint használ.

2017. szept. 3. 14:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem engednek koliba mert szerintük én olyan vagyok hogy minden pénteken drogos party. Pont én leszek az...
2017. szept. 3. 18:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
pfff, bakker, szegényem. még egy elcseszett emberi élet pár hülye miatt, akiknek dilidokinál lenne a helye, nem családban
2017. szept. 3. 19:01
 7/7 anonim válasza:

Gratulálok, ide is sikerült egy ateista választ írni.

2017. szept. 4. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!