Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A 14 éves lányom nem bírja...

A 14 éves lányom nem bírja abbahagyni a netes ismerkedést, már veszélyben van, de nem érzi! Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Már mindent megtettünk,elvettük az okos telefonját,a laptopot lejelszavaztuk!Orvosi segitseget is igenybe vettünk,de mindig megoldja hogy ismerkedjen!Intim testreszekkel kapcsolatos uzenetek jonnek menni,legtobbszor nala 4-5 evvel idosebbekkel.Hazudik,becsap minket folyamatosan.Probaltuk szep szoval,probaltuk kiabalva,es igen,már pofon is csattant el,amire nem vagyunk buszkek,de mikor eltunt otthonrol kora delután,es este 9kor semmi eletjelet nem adott magáról igenis elpattant az a bizonyos húr!olyan mintha nem jutna el hozzá amit mondunk!Valakinek esetleg hasonlo problema a gyerkocével,es megtudta oldani!!?

#szex #ismerkedés #veszély #társkeresés #kamasz gyerek.tanácstalan
2017. szept. 1. 19:07
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
68%
Viszket neki. Ilyenkor ha kitőrne körűlötte az atomháború, az se szakítaná el az ismerkeséstől.
2017. szept. 3. 11:32
 32/39 feketeszisza ***** válasza:
71%

Szerintem megoldás az,ha tényleg leültök,és elmondjátok neki,hogy bánthatják őt,elrabolhatják,mutassatok neki híreket,mik történtek már ebbe az elb*szott világban. Ha annyira pasit akar,akkor meg kérjétek meg,hogy az ismerőseivel próbáljon úgy kontaktolni esetleg.

Mondjátok meg neki,hogy nincs baj azzal,de legalább tudják kiaz,hogy megbízhatnak benne. Jobb,ha azt is engeditek,hogy néha nálatok legyenek,ne tiltsátok ki.. Legalább szem előtt lenne. Internetet bárhol máshol talál,barátnő telefonjáról vagy bárhonnét.

2017. szept. 5. 11:24
 33/39 anonim ***** válasza:
47%
Sajnálom, ha hülyeséget írok, de nem lehet, hogy nimfomániás? ( [link] )
2017. szept. 5. 17:20
 34/39 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem semmi értelme leültetni beszélgetni, meg mutogatni neki híreket, nem fogná föl, vagy gyönge a fejbeli képessége, vagy szimplán sz*rik rátok. Én is valami durvábbal próbálkoznék mű-elrablás szerintem nem rossz ötlet. Ezeket írták már az előttem lévők.
2017. szept. 6. 23:35
 35/39 anonim ***** válasza:
Keress a neten egy olyan videót: a mosógépszerelő bedúrvúl..nézesd végig vele...Megrendezett de durván umdorìtó! Hàtha elgondolkodik rajta milyen amikor egy lánnyal azt csinálnak amit akarnak!
2017. szept. 12. 20:55
 36/39 anonim ***** válasza:

Megnéztem ezt a mosógépes videót, tényleg nagyon durva!

Bentlakásos iskola nem lehetne megoldás? Vagy ha valami komolyabb szervezet egyik embere elbeszélgetne vele?

Azon kívül persze, hogy mindent megvontok tőle, és ha tehetitek, hozzátok-viszitek az iskolából!

2017. szept. 13. 07:12
 37/39 anonim válasza:
Úgy sem hagyja abba ha monddod neki!!!!4
2017. szept. 13. 12:51
 38/39 Keresztes Bence ***** válasza:
0%
Megadod az email címét :P 15 f
2017. szept. 13. 17:02
 39/39 anonim ***** válasza:
Kérdező, azóta hogy alakult a lányoddal?
2020. jún. 7. 21:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!