A 14 éves lányom nem bírja abbahagyni a netes ismerkedést, már veszélyben van, de nem érzi! Mit tudok tenni?
Láttam anno egy videót, hogy egy fickó az ilyen lányokat próbálta átverni a szülei segítségével. Kiadás magát másnak, aztán elment találkozni velük a szülőkkel. Volt akit kocsiba rángattak be.
Tutira megtanulták...
De hogy a lányod az sem zavarja, hogy fenyegetik, hogy kiteszik az intim képeit, sokat elmond az észbéli képességeiről, már ne haragudj.
Vagy lehet, jobb lenne neki keresni egy barátot. Korai még 14 éves korban, de inkább legyen szerelmes és járjanak körülötte a gondolatai, mint azon, hogy most éppen melyik felhasználonak küldje a meztelen képét.
Vagy fenyegessétek meg azzal, hogy bekülditek egy bentlakásos leányiskolába, ahol olyan szigor van, hogy sirva fog hazakönyörögni. Nem tudom van-e ilyen Magyarországon, de egy probát megér.
Nagy szar ez! Egy 14 éves lány testileg jóval fejlettebb, mint érzelmileg. Ebben a korban nagyon sokan csak a meglóduló hormonokra tudnak hallgatni, és mivel nőből vannak, logikai érvekkel nem lehet hatni rájuk. Egy nő mindig az érzései mentén él és ítél. Vegyük még hozzá, hogy evolúciós okokból ez amúgy is egy határfeszegetős időszak, és hogy szintén evolúciós okokból tévedhetetlenül előrelátónak képzelik magukat.
Átérzem a fájdalmadat, kérdező, és sajnálom, de nem tudok segíteni. Mint ahogy szerintem más sem tud. Ha hinnék istenben, most azt mondanám, imádkozz, hogy ép bőrrel megússza ezt a korszakát.
58F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!