A 14 éves lányom nem bírja abbahagyni a netes ismerkedést, már veszélyben van, de nem érzi! Mit tudok tenni?
A neten idősebb fiukkal a s.xről beszélget,pucér fotókat küld,majd mikor nem ír nekik,megfenyegetik,hogy kiteszik a nyilvanosság elé! :/
Családban nincs ilyen, de hasonló esetet viszonylag közelről tapasztaltam, 15 éves korától kb. 18 évesig. Akkor született ugyanis az első gyereke. Aztán "lekerült a térképről", legközelebb 28 éves korában láttam tök véletlenül: valami karácsony előtti vallási tévéműsorban hüppögött az elcseszett élete miatt, de megoldást nem látott. Addigra 4 vagy 5 középiskolából rúgták ki, 3 gyereke volt, de férje sosem, összesen pár hét alkalmi munkát dolgozott, így aztán az öreg szüleivel lakott egy kis szolgálati lakásban a gyerekeivel, és parázott, hogy hamarosan azokat is elveszik tőle. Nem folytatásos műsor volt, de gyanítom, jogosan aggódott. Arra emlékszem még, hogy a legnagyobb lányt megkérdezte a riporter, hogy mi a kedvenc étele; azt felelte, hogy azok a kis zöld golyók. (A 10 éves lány nem tudta, hogy zöldborsónak hívják a kedvencét.)
Szerintem nincs megoldás.
Figyelj vannak akik akik saját kárukbol tanulnak ő ez az eset.
Had tapasztalja meg saját maga.
Persze, szidjuk csak a kérdezőt, véletlenül sem a ri.nc lánya a hibás a saját tetteiért.
Azért ne viselkedjünk már úgy, mintha egy 14 éves nem tudná pontosan, hogy mit csinál. Nem egy kisgyerekről beszélünk.
Nincs egy 18-19 év körüli fiú ismerődöd, akit nem ismer?
Vele meg lehetne beszélni, hogy ijesszen rá egy kicsit jobban, mondjuk játssza el, h meg akarja erőszakolni, vagy valami.
Utána persze tisztázzátok vele, hogy ezt csak azért volt, hogy megtanulja, hogy akár egy másik férfi meg is tette volna.
Innentől kezdve, hogy rá lett ijesztve, szerintem észnél lesz.
Rendben, alá írom, ez nagyon durva megoldás, de, még ha nem is ennyire durván, valami hasonlóval megpróbálkozhatnátok.
Viszont a te lányod, te ismered, (elvileg), hogy mi mennyire fájna neki.
Vigyétek rl nőgyógyászhoz, hogy legalább írjon fel neki antibébit, hogy legalább gyermekáldás ne legyen a lázongásából.
Aztán hagyjátok. Csinálja. És amikor koppan, akkor ne azt kapja, hogy ugye megmondtátok, hanem legyetek mellette, s segítsetek kikászálódni belőle. Tudom, hogy a megeleőzés lenne az igazi, de szerintem nála már késő 😐
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!