Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A 14 éves lányom nem bírja...

A 14 éves lányom nem bírja abbahagyni a netes ismerkedést, már veszélyben van, de nem érzi! Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Már mindent megtettünk,elvettük az okos telefonját,a laptopot lejelszavaztuk!Orvosi segitseget is igenybe vettünk,de mindig megoldja hogy ismerkedjen!Intim testreszekkel kapcsolatos uzenetek jonnek menni,legtobbszor nala 4-5 evvel idosebbekkel.Hazudik,becsap minket folyamatosan.Probaltuk szep szoval,probaltuk kiabalva,es igen,már pofon is csattant el,amire nem vagyunk buszkek,de mikor eltunt otthonrol kora delután,es este 9kor semmi eletjelet nem adott magáról igenis elpattant az a bizonyos húr!olyan mintha nem jutna el hozzá amit mondunk!Valakinek esetleg hasonlo problema a gyerkocével,es megtudta oldani!!?

#szex #ismerkedés #veszély #társkeresés #kamasz gyerek.tanácstalan
2017. szept. 1. 19:07
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

A neten idősebb fiukkal a s.xről beszélget,pucér fotókat küld,majd mikor nem ír nekik,megfenyegetik,hogy kiteszik a nyilvanosság elé! :/

2017. szept. 1. 20:21
 12/39 anonim ***** válasza:
80%
Azzal hogy ismerkedik, önmagában nem lenne gond de azért az hogy pucér fotókat küld minden jött-mentnek azért nem normális. Nem a nettől kellett volna eltiltani, hanem megtanítani neki hogy felelősségteljesen beszélgessen/ismerkedjen.
2017. szept. 1. 20:29
 13/39 anonim ***** válasza:
97%
A netes ismerkedéssel semmi gond sincs, én mindig is szerettem ott ismerkedni. A jelenlegi páromat és a legjobb barátomat is interneten keresztül ismertem meg. De rólam képet csak 1-4 év ismerettség után kaptak, azt sem hiányos öltözékben. Nevelésnek ehhez nem túl sok köze van. Sajnos ilyen korban ez nem annyira szokatlan. Sok esetben tényleg az egyetlen dolog ami segítene, az az, ha rossz tapasztalatot szerezne. Akkor koppannak egyet és észreveszik, hogy mit is tettek. Főleg a gyerekek azok, akik szóból nem tanulnak, csak a saját hibájukból.
2017. szept. 1. 20:34
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

Családban nincs ilyen, de hasonló esetet viszonylag közelről tapasztaltam, 15 éves korától kb. 18 évesig. Akkor született ugyanis az első gyereke. Aztán "lekerült a térképről", legközelebb 28 éves korában láttam tök véletlenül: valami karácsony előtti vallási tévéműsorban hüppögött az elcseszett élete miatt, de megoldást nem látott. Addigra 4 vagy 5 középiskolából rúgták ki, 3 gyereke volt, de férje sosem, összesen pár hét alkalmi munkát dolgozott, így aztán az öreg szüleivel lakott egy kis szolgálati lakásban a gyerekeivel, és parázott, hogy hamarosan azokat is elveszik tőle. Nem folytatásos műsor volt, de gyanítom, jogosan aggódott. Arra emlékszem még, hogy a legnagyobb lányt megkérdezte a riporter, hogy mi a kedvenc étele; azt felelte, hogy azok a kis zöld golyók. (A 10 éves lány nem tudta, hogy zöldborsónak hívják a kedvencét.)

Szerintem nincs megoldás.

2017. szept. 1. 20:35
 15/39 anonim ***** válasza:
80%

Figyelj vannak akik akik saját kárukbol tanulnak ő ez az eset.

Had tapasztalja meg saját maga.

2017. szept. 1. 21:04
 16/39 anonim ***** válasza:
54%
Persze, #15, ebben az egyben lehet reménykedni, csak az esetlegesen megszülető piciknek lesz irgalmatlanul szar élete.
2017. szept. 1. 21:10
 17/39 anonim ***** válasza:
83%

Persze, szidjuk csak a kérdezőt, véletlenül sem a ri.nc lánya a hibás a saját tetteiért.

Azért ne viselkedjünk már úgy, mintha egy 14 éves nem tudná pontosan, hogy mit csinál. Nem egy kisgyerekről beszélünk.

2017. szept. 1. 21:16
 18/39 anonim ***** válasza:
35%
nyugi , már úgyse szűz , de szólj hogy védekezzen.
2017. szept. 1. 21:16
 19/39 anonim ***** válasza:
61%

Nincs egy 18-19 év körüli fiú ismerődöd, akit nem ismer?

Vele meg lehetne beszélni, hogy ijesszen rá egy kicsit jobban, mondjuk játssza el, h meg akarja erőszakolni, vagy valami.

Utána persze tisztázzátok vele, hogy ezt csak azért volt, hogy megtanulja, hogy akár egy másik férfi meg is tette volna.

Innentől kezdve, hogy rá lett ijesztve, szerintem észnél lesz.

Rendben, alá írom, ez nagyon durva megoldás, de, még ha nem is ennyire durván, valami hasonlóval megpróbálkozhatnátok.

Viszont a te lányod, te ismered, (elvileg), hogy mi mennyire fájna neki.

2017. szept. 1. 23:24
 20/39 anonim ***** válasza:
80%

Vigyétek rl nőgyógyászhoz, hogy legalább írjon fel neki antibébit, hogy legalább gyermekáldás ne legyen a lázongásából.

Aztán hagyjátok. Csinálja. És amikor koppan, akkor ne azt kapja, hogy ugye megmondtátok, hanem legyetek mellette, s segítsetek kikászálódni belőle. Tudom, hogy a megeleőzés lenne az igazi, de szerintem nála már késő 😐

2017. szept. 2. 07:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!