Mi játszódhat le a fejükben? Objektív vélemények?
Külső szemlélője vagyok a családunkban dúló viszálynak.
A húgom barátja elszidta minden hülyének a szüleinket,ezt nagy veszekedés és hónapokon át tartó mosolyszünet követte. Itt tartunk most. Közeleg az esküvőjük,de a szüleink hallani sem akarnak róla,hogy elmenjenek,ellenben kifizetnék a testvérem részét.
Előzmények:
A testvérem párját a szüleink megkérték,hogy a nővéreméknek segítsen egy fontos dologban,de az utolsó előtti napon lemondta. Nagyon nehezen sikerült végül találni helyette valakit. Ezt a szüleink a szemére vetették,hogy azért előbb is szólhatott volna,ha nincs kedve segíteni,mégsem tette. Ezen a húgom megsértődött,mert az ő barátjával senki sem kiabálhat,azóta is távolságtartó a szüleinkkel,amikor méltóztatik szóba állni velük. Korábban nem volt ilyen,de a családban mindenki azt mondja,hogy a barátja hatására változott meg,hiszen vele van szinte egész nap,már 6 éve.Ennyire eltorzult volna a jelleme? Már velem sem beszél,pedig én itthon sem voltam a veszekedések alatt,másik városban tanulok.
Hogyan hozhatnám helyre? Olyan rossz látni,hogy mindenki mindenkire fúj és a szüleink nem akarnak a jövő évi esküvőjükre elmenni. Így majd választanom kell a testvérem és a szüleim között.
Miért kellene választanod a testvéred és a szüleid között?
Nem kell segítened haragudni egyik félnek sem!
Ha a húgod rád is haragszik, holott otthon sem voltál, az az ő baja.
Te legyél minden szereplővel ugyanolyan amilyen voltál, a szüleid meg már elég nagy gyerekek ahhoz, hogy saját maguk döntsenek mit akarnak csinálni.
Majd kialakulnak a dolgok jól vagy rosszul, de te ne legyél benne, nem hálás szerep!
"A húgom barátja elszidta minden hülyének a szüleinket ..."
Innentől már nem is érdekes a történet!
Hogy jön ilyesmihez bárki is?
A pali egy primitív agresszív bunkó, a húgod majd megtanulja ezt saját bőrén, de meg is érdemli! Te maradj ki ebből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!