Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya gyerek kapcsolat, vélemén...

Anya gyerek kapcsolat, vélemények? Esetleg segítség?

Figyelt kérdés
Májusban elköltöztünk Bács-Kiskun megyéből Zala megyébe, anyámnak ez nem tetszett. Az óta elhord minket mindennek, meg hogy megszöktem (26 évesen) meg hogy el loptam tőle a 2 unokáját meg ilyenek... Csak az a gond hogy a cuccaink oda kerültek hozzájuk. Októberben meg kértem hogy adjon fel a 2 gyereknek téli ruhákat meg cipőket postán. Először azt mondta hogy nem találja a fiam kis cipőit. Utána azt hogy ő nem fog több pénzt rá áldozni erre hogy átnézze a zsákokat (abban vannak a cuccaink) mert szakadnak. 2 hete szombaton eljöttek tesómék látogatóba hozzánk. Előtte csütörtökön mondtam anyámnak hogy jönnek nem vitte át a cuccokat neki hogy hozza el. (pedig hozzá tettem hogy vigye át). Most nincs téli ruhájuk a gyerekeknek ( vagyis van de nem itt nálunk.) mi meg a munkahely miatt nem tudunk el menni érte :(. Mi a véleményetek erről?
2014. nov. 2. 11:29
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocsi elfelejtettem oda írni hogy már kb fél éve mondogattuk neki hogy el akarunk költözni.
2014. nov. 2. 11:31
 2/3 anonim ***** válasza:
80%
Koltozesnel gondolni kellett volna a cuccaitokra, nem anyad hazat hasznalni raktarnak. Most nem akarja elkuldeni a gyerekruhakat, nem sokat tudsz tenni. El kell menned ertuk, ha akarod oket.
2014. nov. 2. 11:33
 3/3 A kérdező kommentje:
igen tudom de olyan hirtelen jött a munka lehetőség hogy nem volt időnk elpakolni se csak összecsomagolni.Eredetileg tesómékhoz kerültek volna a cuccaink.
2014. nov. 2. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!