Mit lehet tenni, ha anyám eléállt a levesnek, hogy ne
tudjak enni belőle?
Figyelt kérdés
Sok mindent megcsinálok itthon, pl mosok (rá is), teregetek, takarítok, és a hét valahány napján főzök. Próbáltam már megbeszélni vele, hogy ez nem is igazságos, és nem is bírom, hogy mindent én csináljak. És hogy az lenne a fair, hogy a hét valahány napján ő főz, valahány napján én. Most a leves nagyrészét ő főzte, de pl alapanyag egy részét én mentem el venni. Akarok szedni belőle, már majd meghaltam az éhségtől, mondtam is neki, erre odaállt a leves elé, hogy nem vehetek belőle.
Velem ugyanezt csinálta anyám 15 évesen. Ő sosem főzött ránk, csak a pasijára és abból nem ehettünk amit neki csinált. Nem is főzhettünk hogy 'ne büdösítsünk'
Sztem a mamám nélkül éhen haltunk volna tesómmal. Szóval én felrúgnám anyádat szívesen.
2017. aug. 30. 20:48
12/17 anonim válasza:
Biztos, hogy nem mas volt a problema? Pl. azert nem ehettel, mert nem mentel, mikor kellett volna enni? Mert pl. szamitogepeztel, vagy ilyesmi? Mi a pontos oka? Csak annyi, hogy o fozte??? Ha igen, akkor en is szivesen felrugom... Hany eves vagy?
2017. aug. 30. 23:40
13/17 anonim válasza:
En nem hiszem el hogy letezik ilyen anya. Megkerdezhetned hogy miert nem vetetett el, h ha ekkora paraszt lesz veled.
2017. aug. 31. 03:07
14/17 anonim válasza:
Miért nem válaszolsz arra, hogy hány éves vagy?
Mert nem mindegy, hogy 40 évesen játszódik ezt a szenilis 67 éves anyáddal, vagy 16 évesen.
2017. aug. 31. 08:36
15/17 anonim válasza:
Minek az ilyennek gyerek? A legundorítóbb mikor valaki a saját gyerekével irigy. Én lassan harminc vagyok de anyám sose sajnálta tőlem a kaját...
2017. aug. 31. 11:17
16/17 anonim válasza:
Nem lehet,hogy kritizáltad a fõztjét, és akkor azt mondja OK;akkor ne egyél belõle.
2017. szept. 1. 13:44
17/17 anonim válasza:
Erre nincs mentség. Én is kritizáltam már anyám főztjét, akkor is, mikor a saját szájától tagadta meg, és annyira nem volt miből alkotni, hogy csak "azt a szart" főzte. Rácsapott a számra, de nem vont meg tőlem semmi olyat, ami alapfeltétele az életnek, mármint önhibáján kívül megesett, de szándéka mindig az ellenkezője volt. Goromba és rosszindulatú öregségére, de még mindig lebeszélhetetlen arról, hogy megvendégeljen minket, még ha csak egy órácskára ugrunk át, akkor is van valami a fagyóban ilyen alkalmakra.
Védhetetlen, amit némelyik lelki nyomorék állat művel a tulajdon gyermekével.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!