Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet tenni, ha anyám...

Mit lehet tenni, ha anyám eléállt a levesnek, hogy ne tudjak enni belőle?

Figyelt kérdés
Sok mindent megcsinálok itthon, pl mosok (rá is), teregetek, takarítok, és a hét valahány napján főzök. Próbáltam már megbeszélni vele, hogy ez nem is igazságos, és nem is bírom, hogy mindent én csináljak. És hogy az lenne a fair, hogy a hét valahány napján ő főz, valahány napján én. Most a leves nagyrészét ő főzte, de pl alapanyag egy részét én mentem el venni. Akarok szedni belőle, már majd meghaltam az éhségtől, mondtam is neki, erre odaállt a leves elé, hogy nem vehetek belőle.
2017. aug. 30. 17:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
Jajj istenem! Hány éves vagy? NEm tudsz esetleg segítséget kérni valakitől?
2017. aug. 30. 17:51
 2/17 A kérdező kommentje:
Semmi támogatást vagy együttműködést nem kapok. Én pl veszek reggelirevalót, neki is, kiteszem, hívom enni, neki is tálalok. Ő egy szelet kenyeret nem rak nekem.
2017. aug. 30. 17:51
 3/17 A kérdező kommentje:
Kitől kérjek segítséget? Apu meghalt.
2017. aug. 30. 17:52
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
várd megmig bemegy a szobaba, és dugiba egyél :)
2017. aug. 30. 17:52
 5/17 A kérdező kommentje:

ez nem rossz, de azóta is kint van a konyhában

most egy háztartásban a 2 embernek külön kéne főznie?

2017. aug. 30. 17:54
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Van saját bevételed? Elmúltál 18?
2017. aug. 30. 17:55
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez rémes, hogy mik vannak.Hány éves vagy?

Az anyud rendben van idegileg?

2017. aug. 30. 18:15
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan mondom, mar lassan kezdem szégyelni, higy normális csaladban éltem.... számomra ezek qrva hihetettlen sztorik....
2017. aug. 30. 18:18
 9/17 A kérdező kommentje:

Ne szégyelld..örülj neki!

Szoktam kérdezni tőle, hogy jól van-e? Jól érzi-e magát? Mert ha esetleg nem, segítek orvost keresni, nem hagyja, azt mondja nincs semmi baja. Amikor apu kórházban volt, és kértem hogy menjen be hozzá meglátogatni, azt mondta nem tud. Mondtam neki szépen hogy de hiszen a férjed..Nem, nem megy be.

Én nem tudom, nem értem, és azt se hogy mit lehet tenni.

2017. aug. 30. 18:23
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Minél gyorsabban függetlenedj anyádtól.

Ha nagykorú vagy és van saját kereseted, akkor költözz el.

2017. aug. 30. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!