Hogy tudnám leállítani az anyukámat? Már kikészít idegileg.
Figyelt kérdés
Anyukám 66 éves, én 27 vagyok. 5 éve külföldön élek de ugy érzem még mindig bele akar szólni az életünkbe a férjemmel. Mindig szervezkedik a hátam mögött én tudom hogy csak jót akar de túlzásba viszi..most hogy állapotos vagyk mégjobban elkezdte. Mi még smemit nem vettünk a babának ő már vett egy csomó ruhát (még nem 100% a neme), olyan dolgokat amik nem tetszenek, de neki tetszik és megvette. Jönnek ki hozzánk 3 napra de már tudom hogy az egész nap veszekedésből fog állni és nekem erre most nagyon nincs szükségem. Tudom hogy nekem kéne lenyelni a dolgokat de nem birom mindig megkérem hogy ne hozzon semmit mert hála mindenünk megvan de mindig annyi felesleges szart vesz, hiába mondom hogy ne hozzon semmit. Akaratos nagyon, és nem foglalkozik azzal hogy a másik mit akar/mit gondol. A párom elég nagyszájú félek nagyon össze fognak veszni és ezt nem szeretnem..2017. aug. 30. 10:32
11/13 anonim válasza:
Jó napot! Ez itt a Maunika show? idegállapotban van mindenki? 3 napig nem lehet elfogadni egymást? az a vén szar, redves boszorka az édesanyád Maonika?
12/13 anonim válasza:
A 3 nap alatt csak nem vesztek össze. - biztos vagy benne? Én a drága nagynénémmel 3 PERC alatt össze tudok veszni, olyan irritatív-kioktató stílusban beszél (mindenkivel). :D
Kérdező: nagy levegő és ha már nem bírod, lépj le "boltba kell mennem" - címén. És a lehető legmesszebbibe sétálj el :)
13/13 anonim válasza:
A kulcs: HOZZÁD megy látogatóba, a te házad a te várad, te határozod meg a szabályokat. Csak keményen. Ha nem a kislányt játszod el, hanem a felnőtt, egyenrangú nőt, akkor menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!