Mi lehet jobb egy kislánynak válás után?
Hülyén tetted fel a kérdést.
Nem kell egyedül maradnod de nem kell mostohaapat se keresni minden áron. Lehet ismerkedni, kapcsolatot keresni, ha erre nyitott vagy, de nem kötelező. Senki nem ítélet el se azért, ha úgy döntesz, egyedülálló maradsz, se azért, ah kapcsolatba kezdesz. Egyre figyelj csak, A gyereknek csak stabil partnert mutass be hosszabb ido utan és ne mint új apuka utalj ra
Olvasd vissza a kérdésedet - valószínüleg csak rosszul fogalmaztál -,de eléggé az jön le belöle, hogy akárkit odavennél, csak hogy legyen egy férfi is ott.
Ha - a gyerektöl - függetlenül kialakul egy normális párkapcsolatod, akkor a gyereknek nem ártasz vele, és ha a gyerek meg a partner közt jó viszony alakul ki, akkor meg mindenképpen jó. Ha azoban a gyerekkel egyáltalán nem tudnak szimpatizálni egymással, akkor jobb távoltartani öket egymástól, azaz ne összeköltözni
Egy válás traumaja utan a gyereknek arra van szuksege h az anyja szeresse, szivesen legyen vele , örömét lelje benne, nem arra h agyilag a sztratoszferaban legyen, nagy szerelmekröl álmodva.
Te , kerdezö , a gyereked helyében egyetlen vágyad volna , h anyad vegre bepasizzon? Gyereked helyeben mit szeretnél?
Ne hamukázz a gyerek érdekével
40%-os a válaszaidból érződik a fájdalom. Kérlek ne rajtam vezesd le!
Lehet félreérthető voltam. Több éve elváltunk, nem volt azóta senkim. Nem is akartam, mert nem álltam készen, de főképp nem akartam új embert a gyerekem életébe. Az apja azóta új társat talált, ahol már van közös gyerek is, illetve a nőnek is van saját gyereke.
Ami miatt feltettem akérdést: pár hónapja a játszótéren megismerkedtem egy apukával, van egy 5 éves kislánya. Az anyuka neveli, de az apuka is foglalkozik a gyerekkel. Ő már korábban is felvetette,hogy jó lenne egy rendes társat találni. Leszögezem hogy nem volt közöttünk semmi, még egy kézfogás sem. Látom hogy szereti a gyerekét és az enyémmel is nagyon rendes. Szívesen játszik vele. MEgkérdezte hogy nem mennénk-e el 4esben valahova. Nem tudom mit csináljak.
Egyébként nem lennék együtt olyan emberrel, aki bántja a gyerekemet, mert nem vagyok kapcsolatfüggő és a gyerekem a legfontosabb. Másrészt, nem vagyok rászorulva senki pénzére. Harmadszor, nem keresek sem apát, sem pótapát a gyerekemnek, mert van apja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!