Te haragudnal a gyerekedre, ha ilyen lenne?
Sok problemat, fejfajast okoz.
Autot vett maganak a nevemre mint uzembentarto hogy elkerulje a kiadasokat, a tudomasom nelkul.
Ma reggel kaptam a felszolitast, hogy nem fizette be a parkolasi birsagot es felment az osszeg 60.000 forintot kellene befizetnem. Nem szolt rola.
Par honapja egy masik ertesitest kaptam, hogy nekiment a busznak es elhajtott.
Nagyon ritkan keres, ha megis valamit vasarolni szeretne pl. ruha, cipo, valami haztartasi dolog stb.
Kozben egy ertelmes nagykoru srac, aki dolgozik, sajat lakasa van, nagyon helyes baratnoje.

Igen, haragudnék. És biztosan helyretenném, hogy többet ne csináljon semmit a hátam mögött az én káromra.
Nem, egyáltalán nem értelmes srác az, aki ilyet tesz.

Bár nekem nincs gyerekem,de biztosan nagyon haragudnék rá!De persze szólnék,hogy:,,Pici fiam,jó lenne,ha rendeznéd a hülyeségeidet,és a nevedre irathatnám a kocsit!"
Kivéve,ha milliomos vagy,mert akkor más a helyzet,bántóan jönne ki...legalábbis szerintem.

Az üzembentartó nem tulajdonosa a kocsinak, nem adhatja el, csak használhatja, viszont őt terhel minden.
Ellenben a fiad ha jól értem, akkor minimum egy okirat hamisítást is elkövetett, 2 tanúval, mivel erre van szükség ahhoz, hogy bejegyezzen a tudtodon kívül üzembentartónak.

Nagyon ritkan keres, ha megis valamit vasarolni szeretne pl. ruha, cipo, valami haztartasi dolog stb
Es ezeket te finanszirozod mikozben van munkahelye?

"Autot vett maganak a nevemre mint uzembentarto hogy elkerulje a kiadasokat, a tudomasom nelkul."
Ez hogy sikerült neki? Nem kellett volna a te aláírásod hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!