Miért csinálja ezt az apám?
Tegnap történt egy kis balesetem, ugyanis az egyik cicánk felmászott a fára és nem mert lejönni, én meg felmásztam egy létrára, hogy le tudjam venni, de véletlenül rossz helyre raktam a létrát, ahol nem volt teljesen lapos a talaj, ezért elvesztettem az egyensúlyom és lezúgtam. És most lett pár lila véraláfutás a lábamon meg a karomon, de amúgy semmi komoly, a fejemet se ütöttem be. Meg volt olyan seb, ami kicsit vérzett, de csak olyan kis hajszáleres vérzés volt, egy fél perc múlva be is forrt..Apám mégis azt akarta, hogy menjek el az orvoshoz, meg mivel vérzett egy kicsit az egyik sebem, biztos belement a homok vagy valami kosz és el fog fertőződni :D És azt mondta, minimum tetanuszt kell kapnom..Meg olyanokat is mondott, hogy a véraláfutásból vérrög keletkezhet és az eljut a szívemig vagy a tüdőmig és majd leáll a szívem/megfulladok...Szóval mindenféle hülyeséget kitalál, pedig csak leestem egy létráról, istenem...És ma vagy 3-szor felhívott, hogy menjek el orvoshoz, de nem akartam egy ilyen miatt egyből orvoshoz rohangálni, már csak azért sem, mert elkezdett fájni a fejem is és emiatt kicsit tompa vagyok egész nap és pihenni szeretnék. A fejfájásnak amúgy semmi köze a tegnapihoz, amiatt fáj, mert reggel apám azzal keltett, hogy ordibált velem a telefonban, hogy menjek el orvoshoz, majd amikor visszaaludtam volna, megint felhívott, hogy elindultam-e már az orvoshoz?? (20 perccel az előző hívás után, ennyi idő alatt még le se tudok zuhanyozni meg megmosni a fogamat kb..) És utána már nem tudtam visszaaludni és tegnap se tudtam kipihenni magam, mert egy barátnőmmel is találkoztam és kb másfél-2 órát aludtam éjszaka és csak este tudtam hazajönni tőle, szóval 2 napja alig aludtam valamit és amikor nem pihenem ki magam, gyakran fáj a fejem..Persze ezt mondani se merem apámnak, mert kitalálná, hogy biztos agyrázkódásom is van..
A legviccesebb az egészben, hogy máskor, amikor tényleg van valami bajom, azt el se hiszi. Volt, hogy influenzás voltam, még be is lázasodtam meg minden bajom volt, de úgy is elküldött iskolába, mert szerinte csak kamuzok és igaziból nincs kedvem iskolába menni, meg hogy ő is jár még betegen is dolgozni, akkor én is el tudok menni betegen az iskolába :D
Nem értem. Miért vesz ennyire komolyan egy ilyen esetet, de amikor tényleg beteg leszek, azt pedig miért veszi félvállról? És egyébként szerintetek is el kéne mennem pár kis seb miatt az orvoshoz?..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!