Mit tegyek hogy a szüleim elengedjenek bulizni?
Utolsó te nem vagy normális..gondolom rád rád se néz senki a szórakozóhelyeken azért savanyú a szőlő...nem akartam szétoffolni a kérdést de akkor leírom.
Itt mifelénk nincs sima tánccsoport, csak olyan ahol ha belépsz kötelező versenyezni is, én pedig gyűlölök. Régebben volt egy csoport ahova jártam, saját magunk szórakoztatására, de mindenki vagy egyetemre ment vagy munka miatt elköltözött így megszűnt ez a lehetőség is. Egyébként meg én olyan szórakozóhelyre járok, ahol latin és rnb zene megy, és senki sem vonaglik, hanem a zenéhez passzoló tánclépéseket használja.
Az lehet, utolsó, de a fiatalok nagyon nem olyan helyekre járnak "bulizni", ahol igényes zene van és normálisan táncolnak az emberek, mert az nem menő, hanem nagyon maradi és prűd. Nyilván nem minden hely gáz, ahol alkoholt árulnak, de ezeknek a szokásos bulihelyszíneknek a 99%-a nem arról szól, hogy igényes emberek táncolnak igényes zenére, hanem hogy hányásig isszák magukat a fiatalok, kiteszik mindenüket, vonaglanak, mint a sztriptízesek, hülyét csinálnak magukból és megdugatják magukat.
Aki meg a tánccsoportokról írt, annak annyit, hogy nálunk is vannak olyanok, akik versenyre járnak, de nem mindenki, sokan vagyunk, akik csak kikapcsolódni járunk oda. Tényleg elég nehéz elhinni, hogy akit az igényes tánc érdekel, az megelégszik helyette egy diszkóval, ha nincs táncegyesület a környéken.
Utolsó, nem általánosítasz, nyugi. Nálunk is az megy, hogy a kis tizenévesek együtt buliznak a nyugdíjasokkal. Öreg is, fiatal is pont ugyanúgy félholtra issza magát. Nem maguktól ilyenek a fiatalok, ott van nekik a sok "jó példa" :) Nem is értettem soha, hogy miért jönnek az öregek ezzel a "mai fiatalok" dumával, amikor egy csomó középkorú és idős embert szoktam látni kocsmákban részegen fetrengeni.
A kérdezőnek pedig akkor már meg is van a megoldás: hívd el a szüleidet is a buliba, és akkor tudnak téged ellenőrizni, ha annyira féltenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!