Hogy vegyem rá a szüleim, hogy elengedjenek egy koncertre?
Melyik banda lep fel?:3
Szerintem mutass toluk zenet a szuleidnek,mondd el miért szeretnel veluk találkozni...
Hány éves vagy, mikor, hánykor, hol lenne a koncert, mennyit kell utaznod a helyszínre és el onnan, kivel mennél?
Ezek mind fontosak, hogy el lehessen dönteni, biztonságos-e elengedni.
Tudtammal a közeljövőben nincs semmilyen biztos K-pop koncert, miről hallottál? :D
Egyébként, ha tudod magadnak fizetni a jegyet az már egy jó kiinduló pont. Ha nem pesti vagy, akkor szállást is kell szerezned, akár barátoknál/ismerősöknél vagy megbeszélni a szüleiddel hogy értedjönnek. Mondd el nekik, hogy ekvés ilyen lehetőség van és nem szeretnéd kihagyni. Elmondhatod nekik, hogy az eddigi k-pop koncertek is mind rendben zajlottak, nem volt baleset vagy erőszakosság, normális kis társaság az itteni k-pop rajongótábor :D
a Block B jön:D
van is róla fent videó, októberbe jönnek
igen, úgygondoltam:)
ottlesz az egyik osztálytársam, és az ő, meg az én intternetes barátai is, szóval leszünk egy páran
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!