Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesanyám öregasszonyos...

Édesanyám öregasszonyos stílust vett fel, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Természetesen nagyon szeretem, de egy pár év alatt teljesen kivetkőzött önmagából. 64 éves, külsőre nagyon fiatalos, de úgy viselkedik, hogy az borzasztó. Pletykás, előítéletes, egyfeszt a híradót nézi, de pánikol a híreken. Az orvosnál dúródik, értetlenkedik, hülyeségeket beszél. Nincs semmilyen fizikai/mentális betegsége, de sokszor szinte szégyellem magam.

2017. aug. 24. 20:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
23%
Változnak az ízlések és a stílusok. Majd akkor kell aggódnia ha anyuka kiabálva túrja a szemetet az utcai kukában meg ilyenek. Én ilyenért nem aggódnék még most ennyire. Írtam sok ilyen van. Tapasztaltam a környezetben. Egyik se demens.
2017. aug. 24. 21:51
 12/17 anonim ***** válasza:
74%
Amúgy anyukam is ilyen. Régen ő se viselkedett így. Most 57 èves.
2017. aug. 24. 21:51
 13/17 anonim ***** válasza:
16%
Inkább enyhe depresszióra gondolok. Milyenek a körülményei, kivel él? Nem tudsz vele mit csinálni, szeretetre vágyik, de mivel ilyen kellemetlenül viselkedik, pont maga ellen dolgozik.
2017. aug. 24. 22:14
 14/17 anonim ***** válasza:
76%
Magadat semmikeppen nem kell szegyelned. Az en anyosom 5 ezelott mondta, hogy o ugy utalta a pletykas venasszonyokat akik ezt meg azt csinaltak, ha veletlenul belole is ilyen lenne, arra ker minket, lojjuk le. - Ezt kerte. Most nem tudom mi legyen, mert ket eve esedekes lenne a leloves, de a franc akar bortonbe menni miatta.
2017. aug. 24. 23:52
 15/17 anonim ***** válasza:
56%
5 eve akart lenni
2017. aug. 24. 23:53
 16/17 anonim ***** válasza:
34%

imádom, hogy első körben le akarnak valaki húzni pár szóból, hogy demencia és hülyül mert 64 éves.

lehet, hogy csak rossz környezetbe került? netezik? lehet, hogy olyan honlapokat olvasgat, amik károsan hatnak az ítélőképességére. vagy új szomszédok? új hobby?

2017. aug. 25. 18:04
 17/17 anonim ***** válasza:
14%
64 éves az hol fiatal? Az màr öreg. Nem véletlenül 65 év a nyugdíjkorhatár. Jelenleg a magyar férfiak várható élettartalma 73 év, nőké 78. Még van bő 10 éve az életből kb. Ez van.
2019. nov. 16. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!