Jogosan van kiadava az édesanyám?
Ma felhívott engem , és közölte velem , hogy ha tetszik, ha nem nemsokára nekem is részt kell venni egy családi utazáson ami keretében a nagyanyámat kellene meglátogatni aki külföldön lakik.
És azzal érvelt , hogy mivel nagyanyánknak minden napja ajándék az élettől (mivel eléggé idős már) addig menjek el ameddig még van rá lehetőség.
És meg se várta , hogy akkor elmondjam én , hogyan tudnék munkából szabadságra menni. Nem beszélve arról az nem járható út , hogy én külön párommal menjek ki mert akkor úgyse a nagymamával foglalkoznék , hanem a párommal városnézés stb stb.
30 éves vagyok és sose hallgat meg. Hanem csak az a jó amit ő mond.
Igazad van
Felnőtt nő vagy, önálló életet élsz, nem? Akkor mi itt a probléma?
Megmondod neki hogy NEM mész (vele)
Aztán ha akarsz akkor nyugodtan kimész pároddal akár egy kirándulással összekötve meglátogatod őt. Anyukàdnak meg erről nem is kell tudnia...
6-os, a kérdezőnek már NEM anyuci a családja, hanem a párja!
MEllesleg nem fogtad fel, hogy szarik rá, hogy a kérdező el tud-e jönni munkából, pl?
Mert én kijelenteném csak úgy, hogy x-y-ig elmegyek, a főnök közölné, hogy nem is kell visszajönnöm.
Kérdező: anyád meg zsarol, nem veszed észre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!