Szerintetek jogosan idegesít édesanyám viselkedése?
Két gyerekes anyuka vagyok, mindkettő 3 év alatti...ma jött hozzánk a védőnő, ezért reggel arra "készülődtünk" gyorsan...(felmostam, felporszívóztam,...máskor is megcsinálom persze, de most diettem mert tudtra jön ki hozzánk..)
anyukám közben hívott, de nem tudtam neki felvenni a telefont, közben a mobilom (két filléres) ki is kapcsolt...egy óra múlva hívtam vissza csak, erre már a férjemet is 3-4 szer hívta h mi van velünk, miért nem veszem fel a telefont...taláb baj van ???
Mondtam neki h anya, tudod hogy mindíg fel veszem, de most nem értünk rá, jön a védőnő is..bla bla...
erre besértődött rám, le is rakta hamar, most meg nem veszi nekem fel...nagyon idegesít a viselkedése mert nem lehet megérteni hogy 2 gyerek melett nincs a fenekemhez nőve a telefon ??????
Nekünk ezt már gyerek nélkül is csinálta,de párom anyja is,idegesítő.
Nem vesszük fel,akkor hivja a másikat,hivja a vezetékest.
Pedig nem is közel él.
Legutóbb hétköznap volt,hogy napközben keresett,mi szabit vettünk ki épp (nem jelentjük be neki),lányunk elvittük oviba,mi meg egész napos romantikázást terveztünk,telefon lehalkitva (ovi 3 háznyira ha baj lenne,lányom ovónője baránőm).
Anyósnak eszébe jutott,hogy nem tudja mit főzzön hétvégén,ha megyünk,hivott engem,páromat,vezetékes kihuzva,minket 1 óra alatt 30-szor,majd melóhelyünk számát kinézte a netről,és ott keresett.Irtó égő volt.
És csodálkozik,hogy le lett cseszve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!