Éva Ramberger kérdése:
Gyest szedhetek a lányomra ha édesanyám lesz a gyámja?
Figyelt kérdés
Édesanyámnak wan egy 1 hónapos lánya akire szedi a gyest miwel én fiatal koru wagyok ő lesz a lányom gyámja nemtudom öszedheti az enyémre is a gyest wagy ezt hogyan lehetne megoldani?2012. márc. 18. 13:20
1/11 anonim válasza:
Szedi??
Mint egy gyógyszert??
Na mindegy.
Amúgy ha édesanyád a gyámja, ő saját jogán kérheti a gyest, de ha már kapja a saját gyermeke után, akkor két gyesre nem lesz jogosult.
Hívd fel a Magyar Államkincstárat, és kérdezd meg, te önállóan kérheted-e, ha a kicsinek van gyámja.
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. márc. 18. 13:40
3/11 anonim válasza:
SZEDJÉL INKÁBB GYÓGYSZERT!
meg szedd ki a "w" gombodat,mi ez az új módi?????
4/11 anonim válasza:
a GYES-t nem szedjük, hanem kapjuk
5/11 anonim válasza:
Neked feltétlenül muszáj volt szaporodni?
6/11 anonim válasza:
A rosszindulat megint,gratulálok hozzá! Lehet nem magyar a kérdező,vagy nem itt lakik!
7/11 anonim válasza:
Kedves 6os, akkor ha magyar GyESt akar, akkor tanuljon meg magyarul!
8/11 anonim válasza:
felétek terem a gyes, hogy szeditek? merre laktok, én is odaköltöznék ;)
szem "szedhetsz" gyest a lányodra ha az anyukád a gyámja, akkor anyukád kapna rá, de elméletileg 2 juttatást nem kaphat. hány éves vagy? van párod?
nagykorúsítás miatt kérdezem. talán hívjátok fel az államkincstárat és kérdezzétek meg ott, elég speciális helyzet, ilyenben elég kevesen vannak
9/11 anonim válasza:
6-os, én egyetlen olyan nyelvet sem ismerek, amelyikben csak w van és v nincs.
10/11 anonim válasza:
Ez a w a tizenévesek módija,látszik hogy még kiskorú,de akkor az anyjának kellene intézkedni ez ügyben mint egy kiskorú szülőjének.De igaz,két gyest nem igényelhet.Az Államkicstárnál meg fogják mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!