Miért nem vehetünk nekem olyan melltartókat, amik jók rám? (Többi lent)
Ma voltunk vásárolni anyukámmal, és szerintem látta, hogy nézem a melltartókat mert megkérdezte, hogy szeretnék e egy újat. Mondtam, hogy igen. Erre azt mondja, hogy inkább menjünk már fizetni. Ekkor szóltam, hogy szeretném, ha lenne egy nem fehér is, de azt mondta, hogy menjünk. :(
Mintha direkt csinálná, hogy megörüljek, hogy kapok utána pedig mégse.
Na , az ilyen viselkedés már visszataszító egy anyától!
Mág egy apától is húzós lenne, de egy édesanya, aki nőből van?
:o
Azért én megkérdezném, hogy féltékeny rád, vagy miért kell úgy viselkednie, mintha nem ismerné a nőiséggel járó problémákat és mintha nem értené, hogy ez itt a XXI.század?
Jómagam, hogy utálom a melltartót, az enyhe kifejezés : gyűlölöm! Olyan ruhadarab, mint sok férfi számára a kötelező nyakkendő! Számomra a melltartó az állatkínzással felérő inkvizíciós satu. Ráadásul a súlyos asztmám mellett még durva tüdőprés is. Mégis van 4, ha esetleg orvos, házasság, temetés...meg a hasonló kötelező társasági megjelenéseken ne úgy lógjak, mint egy tehén, fejés előtt.
De az azért húzós, hogy ha egy anyának megérthetetlen, hogy nem csak hiúságból, speciális egészségügyi okokból (pl. műtét után) , vagy az aktuális divatőrület okán kellhet egy melltartó....akkor azt az édesanyát csókoltatom!
Anyámnak alig volt melle, egy pillanatig nem volt szüksége melltartóra. Én viszont nagyanyámtól örököltem a méreteimet.
(90/D) Eleve utálom a női holmikat, mindig farmernadrágos, focista voltam. De mikor odakerült a sor és megmutatkozott, hogy -tetszik, nem tetszik - kell, hogy ilyesmi is legyen a ruhatáramban, egy percig sem gondolkodott azon, hogy ilyesmin spóroljon. Pedig mi akkor igen szrul álltunk anyagilag, minden fillérnek találtunk helyett. A karácsony is többnyire azokból a cuccokból került ki, amiket amúgy is meg kellett volna venni. ( cipő, zokni, nadrág, melltartó, bugyi...és ami még kellhet egy ilyen korban lévő lánynak.)
Tényleg nem tudom : anyád irigy rád, hogy felnőttél és női idomaid vannak ?
Vagy fél, hogy ha ezentúl úgy öltözöl mint egy nő, nem, mint egy tízéves serdületlen, akkor elkerülsz a házból, találsz egy srácot magad mellé, előbb-utóbb még férjhez is mész és akkor függetlenedsz tőle?
Azt hiszi, hogy ha téged örökké hatéves kislánynak akar látni, akkor neked nem is lesznek teltebbek az idomaid, mint hatévesen volt?
Vagy csak élvezi, hogy kellemetlen helyzetbe hoz?
Miért viselkedik ilyen lehetetlenül ?
Ha még sokáig szrozik anyád ilyen egyszerű dolgokon, akkor szerintem tarthatsz attól, hogy egyéb "női" dolgok terén is keresztbetesz előbb-utóbb!
Úgy viselkedik anyud, mint egy durcás óvodás....
Ha már melleket növesztened nem szabadott volna, pl. menstruálnod még szabad?
Kiharcolja neked a felmentést, hogy ne kelljen a tornaórákon megjelenned és egyéb, melltartós helyekről? Vagy hogyan akarja megelőzni, hogy beilleszkedj, együtt élj a koroddal?
Tegyél félre egy kis pénzt, vegyél egy egyszerű, szép darabot...és dugd el anyád elöl, mert ha megtalálja, még leqrváz, hogy "mit képzelsz te magadról, fel mertél nőni" ?
Min problémázik majd, ha "asszony lesz a lányból ?" Kitagad, mert felnősz?
Kész röhej!
Szegyen az ilyen anya. Sajnallak. :( Ha nem lenne ra penz, az mas lenne, de irod, hogy ez nem gond.
Esetleg vesd fel anyukadnak azt az otletet, hogy mi lenne, ha ezentul a ruhazkodasodra odaadna a penzt, es te egyedul mennel el megvenni. Akkor te oszthatnad be, te dontened el, mit veszel eppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!