Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem vehetünk nekem...

Miért nem vehetünk nekem olyan melltartókat, amik jók rám? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Most fogom kezdeni a középiskolát Pécsen, egy elég erősnek mondható gimiben. Heti 5 tesi lesz. Összesen 2 FEHÉR melltartóm van, amik jók is rám. Ezen kívül van olyan ami már kicsi és oldalt nyom, meg van olyan ami az anyáé volt és nekem adta,de ezek meg elállnak. Az egyik fehér egy sima,egyszerű,pamut melltartó. Semmi tömés,semmi csipke. A másik fehérben sincs semmi tömés, viszon ezt ünneplő alá vettük,mert szebb. Ha ezt felveszem mindig mondja anya,hogy ezt hagyjam meg ünneplő alá és hordjam a többit. Nyolcadikban inkább felvettem olyan ami egy kosárral kisebb és nyom,minthogy kinézzenek az öltözőben,mert mindig ugyanaz van rajtam. Ha most is csak annyira nyomnának ezek a melltartók mint akkor,semmi baj nem lenne velük,mert igaz,hogy kellemetlen és fáj,de ki lehet bírni. A problémám az,hogy ezek már nagyon nyomnak oldalt. És így csak 2t tudok hordani,ami miatt tuti ki fognak nézni és mivel mindkettő fehér ha leizzadok egy nap az is nagyon meglátszik rajta. Elolvastam a többi ilyen kérdést itt és nem, szerencsére nem rossz az anyagi hátterünk, nem tudom megvenni magamnak mert nem kapok zsebpénzt, nem azért nem veszünk mert nincs rá szükségem(75/B-s mellem van). Tényleg nem tudom, hogy mi lehet az oka, és rettentően félek, hogy ki fognak e miatt nézni. :(

2017. aug. 24. 16:04
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
5%
Lehet, hogy nincs semmi rossz amögött, hogy egyesek nem szívesen vesznek a lányuknak melltartót, csak egyszerűen az, hogy ők maguk sem szeretik hordani, mert még a megfelelő méretű is igenis kényelmetlen, és ezért szeretnék tőle minél tovább megkímélni a lányukat.
2017. aug. 24. 21:37
 22/39 anonim ***** válasza:
9%

Igazad van elozo! Valoban kenyelmetlenek. En a mindennapokban pont ezert csak sport melltartot hordok, ami viszont sajnos nem tart semmit, csak takar.

Viszont ezt nem lehetne felvenni vekony pantos ruhakkal, felsokkel, tehat fiataloknak nem idealis.

2017. aug. 24. 21:41
 23/39 anonim ***** válasza:
72%

Viszont fiataloknak eleg a takaras. Ugyis feszes a cicijuk, nem kell azt tartani.

Sportmelltartokat vegyel inkabb, kerdezo!

2017. aug. 24. 21:44
 24/39 anonim ***** válasza:
85%
kérj apukádtól 2000ft-ot, menj ki a pécsi vásárba, 3db 1000ft és szépek :)
2017. aug. 24. 23:45
 25/39 anonim ***** válasza:
25%

Egyrészt azt nem értem, miért azt hozod fel érvnek, hogy ki fognak nézni. Engem sokkal jobban érdekelne inkább az, hogy nem higiénikus mosatlan fehérneműben járkálni, mert ha mindennap ugyanazt veszed fel, gondolom, nem tudod naponta mosni, tesin meg ráadásul beleizzadsz.

Másrészt az fura, hogy mi a fenének kell külön ünneplő alá melltartó. Talán mutogatni szoktad magad melltartóban az ünnepségeken, vagy mi? Ha nem, akkor meg nem mindegy, mi van az ünneplő alatt? Meg egyáltalán honnan tudja anyukád, hogy az van rajtad, egy szál melltartóban járkálsz otthon? Vagy őelőtte öltözöl fel? Esetleg olyan ruhákat hordasz, amiből kivan a fél melled?

2017. aug. 25. 14:09
 26/39 anonim ***** válasza:
57%
15 éves koromban nekem egy melltartóm volt. Amikor kaptam egy újat, ami más színű volt, hallottam hogy a lányok megjegyezték: "új szín". Szóval a lányok igen is azt nézik az öltözőben, hogy kinek milyen melltartója, bugyija, zoknija van.
2017. aug. 26. 08:50
 27/39 anonim ***** válasza:
25%

"Viszont fiataloknak eleg a takaras. Ugyis feszes a cicijuk, nem kell azt tartani.

Sportmelltartokat vegyel inkabb, kerdezo!"

Tehát nincs is szükség melltartóra. Akkor mi értelme venni bármilyet?

2017. aug. 26. 09:22
 28/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a sok választ!

Koleszos leszel, így azt találtam ki, hogy amit kapok kajára pénzt mindig csak annyit költök belőle amennyit nagyon muszáj, és összegyűjtök rgy melltartóra valót.

2017. aug. 27. 09:26
 29/39 A kérdező kommentje:

*egy

Egyébként miért olyan egészségtelen, ha nyomja a mellem? Tudom, hogy fáj, de ebből lehet valami probléma is?

2017. aug. 27. 09:37
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

Lehet.

[link]

2017. aug. 27. 09:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!