Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem vehetünk nekem...

Miért nem vehetünk nekem olyan melltartókat, amik jók rám? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Most fogom kezdeni a középiskolát Pécsen, egy elég erősnek mondható gimiben. Heti 5 tesi lesz. Összesen 2 FEHÉR melltartóm van, amik jók is rám. Ezen kívül van olyan ami már kicsi és oldalt nyom, meg van olyan ami az anyáé volt és nekem adta,de ezek meg elállnak. Az egyik fehér egy sima,egyszerű,pamut melltartó. Semmi tömés,semmi csipke. A másik fehérben sincs semmi tömés, viszon ezt ünneplő alá vettük,mert szebb. Ha ezt felveszem mindig mondja anya,hogy ezt hagyjam meg ünneplő alá és hordjam a többit. Nyolcadikban inkább felvettem olyan ami egy kosárral kisebb és nyom,minthogy kinézzenek az öltözőben,mert mindig ugyanaz van rajtam. Ha most is csak annyira nyomnának ezek a melltartók mint akkor,semmi baj nem lenne velük,mert igaz,hogy kellemetlen és fáj,de ki lehet bírni. A problémám az,hogy ezek már nagyon nyomnak oldalt. És így csak 2t tudok hordani,ami miatt tuti ki fognak nézni és mivel mindkettő fehér ha leizzadok egy nap az is nagyon meglátszik rajta. Elolvastam a többi ilyen kérdést itt és nem, szerencsére nem rossz az anyagi hátterünk, nem tudom megvenni magamnak mert nem kapok zsebpénzt, nem azért nem veszünk mert nincs rá szükségem(75/B-s mellem van). Tényleg nem tudom, hogy mi lehet az oka, és rettentően félek, hogy ki fognak e miatt nézni. :(

2017. aug. 24. 16:04
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
78%

A sportmelltartó nem azért van, mert a nagy mell akadályoz a sportban, hanem mer jobban tart és ezért nem ereszkedik meg olyan könnyen a mell.

Kérdezö: azt, hogy két melltartód van, nem veszi észre senki, mert lehetne neked akár húsz ugyanolyan is - szóval emiatt ne idegeskedj.

De anyukáddal tisztázni kellene, hogy szükséged van még másikakra és a legokosabb, ha vagy te veszel amgadnak olyat, ami méretre is jó, meg tetszik is, vagy a neten rendelsz.

2017. aug. 24. 17:13
 12/39 anonim ***** válasza:
42%
A sportmelltartó azért is jó, mert szükség esetén a tesipólót is helyettesítheti, nagy melegben jól jön.
2017. aug. 24. 17:48
 13/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a sok választ!

Tényeg nem volt ötletem, hogy miért nem kaphatok. Attól félne, hogy felnövök? Lehet. De nekem ez annyira rosszul esik. Nagyon szeretnék, de őt nem érdekli. És lehet, hogy gimiben más lesz, de nyolcadikban eléggé téma volt a kinek milyen/hány melltartója van, és mikor kapott újat. Remélem ez megváltozik. Az esik a legrosszabban, hogy őt ez nem zavarja, hogy engem ez mennyire bánt. :(

2017. aug. 24. 17:48
 14/39 anonim ***** válasza:
98%

Tehát egy normális melltartód van tesiórára s általában is, plusz egy ünneplő? (Ami nem illik rád, azt nem számolom, olyat én se hordok, nem kényelmes, nem szép.)

Részvétem.

Miért vannak ilyen anyák? Nem értem. Írják a negyveneseket. Mi van velük? Nekik még van mellük, nekik is van melltartójuk, nem? Én negyvenes vagyok, de azt se feledtem még el, hogy milyen gyereknek lenni, nemhogy ilyet, ami nekem is ugyanúgy fontos...

Hogy lehet ilyen esszenciális dolgokat sajnálni a gyerektől? Fel nem tudom fogni. Bár vannak furán spórolós emberek...

2017. aug. 24. 18:03
 15/39 anonim ***** válasza:
97%
Kb. 6 éven keresztül jártam tesiórákra úgy, hogy már hordtunk melltartót (nyolcadik körül kezdtünk hordani a többi lánnyal együtt az osztályban, plusz öt év nulladik évfolyamos gimnáziumban), de soha egyetlen egyszer sem figyeltem meg, hogy kin melyik nap milyen melltartó van. Felőlem akár hordhatta volna valaki a 6 éven keresztül mindennap ugyanazt, én akkor se vettem volna észre. Mondjuk én nem rendes melltartót hordtam tesiórán, hanem sportmelltartót.
2017. aug. 24. 18:10
 16/39 anonim ***** válasza:
98%
Nem tudom Minsk az ilyen nonek gyerek... Penz is lenne ra, megis szarik bele mi van a lanyaval.
2017. aug. 24. 18:41
 17/39 anonim ***** válasza:
71%
*minek
2017. aug. 24. 18:41
 18/39 anonim ***** válasza:
82%
Ne haragudj, de anyukádról annyit, hogy zégyen rá nézve,hogy képes így lejáratni a saját gyerekét, hogy nem képes venni normális melltartót. Ha ennyire idióta, kénytelen leszel elmenni diákmunkázni és megvenni magadnak. Ha felvázolod neki ezt a helyzetet, hátha felfogja, ha nem akkor marad a diákmunka. Sajnos egyre több az olyan szülő, akik figyelmebe sem veszi,mit mondd a gyerek és ez elszomorító..
2017. aug. 24. 18:48
 19/39 Skorpió87 ***** válasza:
100%
Harcolj ki mindenképp egy újat! Ha egy kínait veszel meg legalább, az még nem is drága, ha a költséggel van baj. Sőt egy sötét (fekete) melltartó is jól jönne! Ez lenne a minimum, hogy ilyen szempontból is (!)figyeljenek rád a szüleid. Jaj Te :)
2017. aug. 24. 20:46
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

Ha kiírtad volna egy héttel hamarabb,küldtem volna Neked ingyen! Most adtam el jófogáson,sajnáltam őket kidobni,transzvesztita kattant rá! :)

Melyik megyében laksz? Ha itt a közelembe nézek neked párat...ha elfogadod!

2017. aug. 24. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!