Letezik hogy egy szulo szereti a gyereket de irigy a sikerei es ezert neheztel ra?
erdekes a kapcsolatom az edesapammal
barmilyen jo dolgot vagy sikert megosztok fele a reakcioja negativ, ellensegesse valik, nem beszel velem, nem keres, ugy erzem mintha haragudna
ha valami rossz dolgot mondok neki pl. munkanelkuli lettem, vagy anyagi problemaim vannak vagy hasonlo akkor mintha szimpatizalna velem
Igen létezik.Te fiu vagy, vagy lány?Nekem a férjem ilyen, irigy a saját fiaira(állitólag nagyon szereti õket)irigyli a fiatalságukat, a barátnõi elõtt lealázza õket, azt akarja mindig megmutatni,hogy õ jobb a fiainál.Rettentõen fáj neki,hogy megöregedett, mindenben utánozni akarja a fiait, még alsó nadrágot is olyat akar venni.Nagyon elszomoritó.
Biztos,hogy óriási türelemre lesz szükséged az apáddal szemben,mint ahogyan az én gyerekeim is teszik.
Olyan létezik, hogy egy szülő irigy a gyerekei sikerére, de akkor ő nem szereti őket.
Aki szereti a gyerekeit, az nem irigyli a sikereit.
Mondani persze bárki bármit mondhat. Akár önmagának is hazudhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!