Mihez kéne kezdenem?
Szóval...ez a probléma már nagyon régóta húzódik itthon,de ma reggel volt a tetőpont!A lényeg,hogy az anyám folyamatosan hazudozik össze-vissza mindenkinek (még nekünk is!),nagyon komoly dolgokban.Emellett folyamatosan csak dolgozik,pedig nem állunk olyan rosszul anyagilag,sosincs itthon velünk,pedig ő alakítja a beosztását,apukámat is ugráltatja egész nap,mivel ő éjszakás mindig.Amikor meg itthon van mindig csak üvöltözik,hogy miért nincs rend itthon,mi ez a kosz meg minden...pedig minden nap porszívózunk,feltörlünk,mosunk,mosogatunk meg minden szombaton port törölgetünk.Megjegyzem 13 éves vagyok,a húgom 11...egész nyáron egyedül voltunk szinte,amit tegnap megemlítettem neki.Mondtam,hogy jó volna pár órát együtt tölteni.Erre elkezdett veszekedni,de aztán csak úgy muszályból elmentünk pizzázni egyet.Mondanom sem kell,a hangulat nagyon jó volt,aztán ma reggel az arcomba vágta,hogy meg sem köszöntem...Én meg nem értettem,hogy mit kéne meg megköszönnöm?Hogy hajlandó volt a saját anyám egy kis időt velünk tölteni?Aztán ment a lelkiismeretre hatás,hogy ezt mind értünk csinálja meg minden...aha,van egy barátnője,akinek INGYEN vigyáz a gyerekeire minden hétem legalább egy teljes napot...ráadásul tegnap elment a kislány szülői értekezletére (óvodába szoktatás),az enyémre utoljara 1.-ben jött el...Tehát gondolom értitek a probléma gyökerét,ehhez pedig még jön,hogy mindig ránk kényszerít mindent,nagyon csúnyán beszél velünk,valamint mostanság kezd felmerülni a gyanú itthon,hogy csalja is apámat.
Köszönöm a válaszokat!

1. Nem muszály, hanem muszáj.
2. Milyen válasut szeretnél? Elpanaszkodtat a bánatod, erre nem lehet válaszolni.
3. Muszáj volt a végére még bebókni, hogy felmerült a gyanú? Miféle gyanú? Mit szeretnél? Hordjuk le anyukádat a sárga földig?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!