Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Évismétlés 11-edikben, vagy...

Évismétlés 11-edikben, vagy 9-ediktől kéne kezdenem?

Figyelt kérdés
Úgy alakult hogy az osztályfőnököm szivatása, szakmai tantárgyak és a biológia miatt 4-ből bukok. Ezt elfogadtam, talán még jobban is járok vele így, de egyik ismerősöm megijesztett. 11-edikes vagyok, és azt mondta hogy az új "rendszer" miatt ha bukok hiába vagyok most 11-edikes, 9-ediktől kéne újrakezdenem. Szerintem ez abszurd, és nincs benne logika. Plusz ez az új rendszer a mostani kilencedikesektől kezdődött tudtommal, tehát annak kéne 9-ediktől újrakezdenie akik a mostani 10-edikből buknak, mert ők az utolsók a régi rendszerben. Jól tudom? Igazam van? Ti hogy tudjátok? Köszi a válaszokat.

2017. jún. 1. 14:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Baromság, az elvégzett évfolyamaidat nem kell megismételned.
2017. jún. 1. 15:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy ennyiből buksz?

Mert különben mehetnél pótvizsgázni

2017. jún. 1. 17:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen ennyiből, de szerintem jobban járok ha megbukok, mert egyel több évem lesz így érettségi előtt, egyel több év középfokú szinten megtanulni még egy nyelvet, (német) mielőtt Bécsi egyetemre mennék (szép álmok haha) és legalább normális osztályfőnököm lesz akivel már most jóba vagyok, mert amúgy tesitanárom.
2017. jún. 1. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!