Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nagybátyámat szeretném megkere...

Imrei Claudia Lívia kérdése:

Nagybátyámat szeretném megkeresni, akit árvaházba adtak csecsemő korában. Születési nevét, idejét, helyét tudom csak ezekkel kéne elindulnom. Hol kellene kezdenem?

Figyelt kérdés

A kórház ahol született már nincs meg (Vas utcában) gyámhivatal, valamilyen nyilvántartás? Nektek mi a véleményetek?

Minden segítséget, megjegyzést szívesen fogadok! Köszönöm szépen!

2016. dec. 23. 16:02
 1/8 anonim ***** válasza:
21%
Keresem a családom című !v-műsor szerkesztőjének írj!
2016. dec. 23. 16:10
 2/8 anonim ***** válasza:
46%
A facebook-n van Keresem a családom című csoport, oda írj!
2016. dec. 23. 16:16
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

Figyelj, a legfőbb infókat tudod! Ez már nagyon jó, és nagyon kedves tőled szerintem, hogy szeretnék felkeresni. Én személy szerint odáig vagyok az ilyen dolgokért.

Nem tudom, hogy a gyámhivatal adhat és ad -e ki ilyen információt, bár családtag révén nagyon remélem.

Lehet, hogy ostobaságnak fogod tartani, de én plakátoznék. Lehet, hogy ósdi, de a fenébe, sose tudni!

Nem tudod, hogy melyik árvaházba adták? Úgy azért már jóval könnyebb lenne.

Illetve a Keresem a családom tényleg jó ötlet.

Ha bármi eszembe jut, írok még!

2016. dec. 23. 16:50
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek! Írtam oda hátha lesz belőle valami, nagyon bízom benne!

Köszönöm kedves utolsó, sajnos nem olyan rég derült ki nagyon sajnálom hogy így alakult az élete és nagyon szeretném megismerni őt és elmondani neki nem mindenki mondott le róla!

2016. dec. 23. 19:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Nagyon aranyos tőled, tényleg.

Ha esetleg nem válaszolnak, vagy nem úgy válaszolnak, szeretnének bármilyen hivatalos dokumentumot látni azok, akiknek írtál, akkor mindenképp menj el személyesen, úgy hatásosabb.

Utolsó voltam.

Boldog karácsonyt, és remélem megtalálod!

Írd majd le, mit válaszoltak. :)

2016. dec. 24. 13:33
 6/8 A kérdező kommentje:

Tegnap írtam is a keresem a családom című oldalra ott azt mondták ez elég kényes helyzet magánnyomozót ajánlanának.

Én úgy gondolom nem feltétlenül kéne ezt meglépni, első körben más utat próbálok választani és én nyomozni.

Mindenképpen írok ha van valami fejlemény és köszönöm a bátorító szavakat!

Áldott, békés karácsonyt kívánok neked is és minden kedves hozzászólónak!

2016. dec. 24. 19:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Köszi-viszont kívánom! Járj szerencsével! #2 voltam.
2016. dec. 24. 21:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Sikerult? Remelem igen.
2017. jún. 15. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!