Hogyan vegyem rá a nagybátyámat a jogosítványra?
Sziasztok.
Arról lenne szó, hogy most március végén tölteném be a 18.életévemet, és minden vágyam hogy letehessem a jogosítványt. Jelenleg a szüleim nincsenek olyan anyagi helyzetben hogy ezt finanszírozni tudják, viszont van egy gazdag nagybátyám. Régebben sokat járt hozzánk, jószívű volt, adott zsebpénzt, felesleges ruháit nekem adta, meg még sorolhatnám, de ez már jó pár éve. Nos mostanába nem nagyon találkozunk vele, elvan foglalva a maga kis világaba, meg több száz kilóméterre lakunk egymástól. (régen azt kijelentette, hogy ha szükségem van valamire szóljak, de kitudja mikor gondolja meg magát)
Abban szeretnék segítségek kérni tőletek, hogy ha felhívnám őt, azzal a szándékkal, hogy születésnapomra szükségem lenne jogosítvanyra, akkor ezt hogyan fogalmazzam meg? Mivel érveljek? A szüleimnek van két kocsija, tehát kocsim is lenne. Megértem hogy nem kis kérés, de ha összeszedetten megfogalmazom hátha sikerrel járok. Életem legnagyobb születésnapi ajándéka lenne, köszönöm előre is a segítséget illetve válaszaotokat.
17/F
Ez inkább 300ezres ajándék lennr az árakat ismerve.
Kérdező, sehogy ne kérj ilyet! Menj el szépen diákmunkázni éa nyáron neki tudsz állni a jogsinak.
:(
Az árat nézve nem lenne neki megterhelő, mivel kaptam már tőle 100ezres telefont, karórát, ruhákat, tehát szerintem belemenne, csak mint írjátok félek megkérdezni mert pofátlanság lenne. Ezert segitsetek abba, hogyan fogalmazzam meg a kérésem, hivatkozva valamilyen előknyre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!