Édasapám rákos, sajnos kb.6 hónapot jósolnak neki. A munkámhoz szügségem lenne jogositványra! Halasszam?
Nagyon fáj nekem :(
Nem tudom hogy tudnék e így tanulni... Most vagy valamikor a halála után??
Félre lehet egyáltalán tenni tanulás közben az érzelmeket?
Igen örűlne!
De nem fogom megbànni,hogy a tanulásra forditott időt?
Tud az ember ilyen helyzetben figyelni?
Miért nem gyógyítjátok meg?
Nincs pénz c vitaminra?
Miért fáj egy halál?
Ha születni fog gyereked az is megvisel majd?
4-es jókat ír, de nem csak az étrendjét, az életmódját is meg kell változtatnia, már ha meg akar gyógyulni. Cukrot, húst, tejet, tejtermékeket kerülni, sok zöldség, hüvelyesek, olajos magvak, gyümölcsök, és ami fontos: az államilag támogatott, népirtó kemoterápiát és sugárkezelést nem engedni. Több igazi gyógymód is létezik, pl. Gerson-terápia, B17-vitamin kúra, C-vitamin megadózis (intravénásan), vagy:
(A szükség pedig k-val van.)
Ha 6 hónapot jósolnak az orvosok,akkor szerintem minimum 8-10 hónapja van hátra.
Jól mondják itt előttem,életmód váltással, étrend változtatással lehet elérni eredményt.
Meghosszabbítani a hátralevő idejét mindenképp, de hallottunk már teljes gyógyulásról is,és ebben kell bízni,soha nem feladni!
Jogosítvány?
Csináld.
Ezzel nem azt akarom mondani, annyira fontos lenne,de addig is valamivel lekötöd a gondolataidat.
Apukád biztosan örülne,ha még láthatná életében azt a jogsit.
Bármilyen nehéz,kegyetlen az élet,de nem áll meg.
Sok erőt kívánok mindkettőtöknek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!