Ezzek mit kéne kezdenem? Érvényes így?
Figyelt kérdés
Nyertem jegyet PlayIT re de nem tudom hogy ez megfelelő lenne e. Mit kéne csinálnom vagy ezt igy elfogadják?
2017. ápr. 28. 20:20
1/2 anonim válasza:
Biztos hogy nem volt más? Mert ezen semmi azonosító nincs. Nem voltam még PlayIT-en de a legtöbb helyen azonosító van a jegyen. Egyébként meg teljesen felesleges ekkorába kinyomtatnod, az A4-es lap fele is elég lenne, tiszta pixelhalmaz az egész.
2/2 anonim válasza:
Szerintem ezt így nem fogadják el, mert nincs rajta se vonalkód, se QR kód, de még egy 8-16 jegyű azonosító se.
Ilyet én is nyomtatok itthon. Ahol nyerted ott kérdezz rá. Hivatalos oldalon is ilyenek vannak fent (kép alapján), de ilyet tényleg akkor nyomtatsz amikor akarsz.
Max ha nem nyert majd ott szólnak, hogy nem jó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!