Miért ilyen életképtelen anya?
Figyelt kérdés
Anyukám évek óta szenved a munkahelyén, mert nem fizetik meg, viszont sokszor túlóráztatják, és nem kap semmi megbecsülést. Minimálbért keres, amiből persze elég nehezen jövünk ki. Az utóbbi egy hétben már azt is mondogatta, hogy lehet, hogy kirúgják, mert elcseszett valami leltározást, és nézegessem neki az állásokat, mert én úgyis egész nap a gép előtt ülök. Ilyet már régebben is csinált egyébként, hogy ő ül a kanapén és tévézik, én meg keresgéljem neki az állásokat. Egyszer-kétszer még meg is tettem, de egyetlen állásra be nem adta a jelentkezését, mert ez ezért nem jó, az meg azért. Panaszkodik amiatt is, hogy senki nem ad az 50 év felettieknek normális fizetést, miközben nincs is semmi, amihez értene igazából. Középfokú végzettsége van, ezenkívül megcsinált egy üzletvezetői és egy pénzügy-számviteli OKJ-t, de egyikkel sem dolgozott soha. Állandóan azért panaszkodik, hogy jaj, ma már mindenhova ez a sz*r számítógép kell, ő meg annyit ért hozzá kb, hogy a Google-be be tud írni valamit, de egyetlen egyszer le nem ült még a számítógép elé itthon, hogy na jó, akkor megtanulom legalább az alapvető dolgokat. Mindig azt mondja, hogy nekem könnyű, mert én beleszülettem (persze, én hatévesen biztos tudtam, mit kell csinálni egy számítógéppel), de ugyanez igaz a nyelvtanulására is. Hogy nekem az is milyen könnyű, mert tanulnak már mindenhol angolt, csak az ő korosztálya nem. Mikor mondom neki, hogy anyu, ez már a 21. század, millió angoltanulási program, segédanyag van a neten meg könyvek is, csak húzogatja a vállát, hogy úgy úgyse lehet megtanulni. Egyszerűen mindenre van valami kifogása, hogy neki miért annyira rossz, amilyen, de ellene semmit nem tesz. Nem értem, hogy mire jó ez neki, és hogy mégis miért akarja velem megcsináltatni még az álláskeresését is. Hogy gondolta, majd állásinterjúra is én megyek el helyette? Nem élünk messze egyébként Budapesttől, oda is simán jelentkezhetne, de az utóbbi időben már be sem adja sehová a jelentkezését, mert "úgysem vesznek fel".2017. aug. 22. 16:16
21/21 anonim válasza:
19-es, értem aztán nem, én nem lakok otthon.
És pont nem sikerült felfogni, amit írtam. Nem lep meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!