Miért ilyen életképtelen anya?
Ha tényleg nincs semmi normális végzettsége és gyakorlatot se szerzett azokban amik megvannak, akkor tényleg csak max az újabb árufeltöltői helyre mehetne a Tescoba...
És meg fogsz lepődni, de tényleg nehéz az 50-es korosztálynak új melót találni, látom a sok 45-50 éves közfogis nőt ahol dolgozom. Totál kilátástalanok, pedig én nyugat magyarban élek.
Persze a folyamatos nyávogás, hogy nem ért a gépekhez vagy nem tanult angolul és neki milyen nehéz elég kifogás szagú. Beleposhadt ebbe a magyar valóságba, hogy szAr nekünk, de IMÁDUNK AZ ÖNSAJNÁLATUNKBAN DAGONYÁZNI cselekvés helyett.
28/N
" be sem adja sehová a jelentkezését, mert "úgysem vesznek fel"." - sajnos ebben igaza van. Nem beszél idegen nyelveket, nem ért a számítógéphez, nem dolgozott egyik szakmájában sem és 50-es éveiben van.
Örülhettek, hogy egyáltalán van a jelenlegi munkája.
11-es, vegyél vissza a stílusodból és nézz szét inkább rendesen, mielőtt ócsárolsz. Nem tűnt fel, hogy jó pár olyan válasz is van, ami az én nézetemmel "ellentétes", még sincs lepontozva? Milyen érdekes...
16 éves vagyok. Igen, tudom, hogy nehezebb már az új dolgokat megtanulni idősebb korban, de anyu nem azért nem tanulja meg őket, mert próbálkozott és nem ment, hanem mert meg se próbálja. A nagymamám csomót számítógépezik és jobban kezeli az okostelefont mint én, pedig 20 évvel idősebb anyunál. Ő meg tudta tanulni? Egyébként ajánlottam neki nem egyszer, hogy segítek, ha kérdése van vagy nem megy valami, de azt mondta őt ez nem érdekli és nem ilyenekkel akar foglalkozni a szabadidejében. Az esélyt sem adja meg annak, hogy sikerüljön valami.
Nem életképtelen, csak épp nem akarja megtanulni.
Ennyi, épp elég, hogy szar melóhelye van, de be KELL mennie, vagy éhen haltok.
Tudod, mennyire leszívja az embert egy lepra munkahely, ahová halni sem menne be? Kegyetlenül, és megértem, ha hazaesik, nincs kedve semmihez, csak leülni és bámulni ki a fejéből.
Az meg külön öröm lehet neki, hogy még te is cs.szegeted.
Az a baj, hogy ha Ő MAGa nem jön rá, akkor te nem tehetsz semmit érte. Szívás, ez van.
Mellesleg kíváncsi lennék, ha te kerülnél hasonlóan szar helyzetbe, mennyire lenne nagy a szád.
Ugyanis azt felfogtad, ha a munkahely váltás nem jön össze, kvázi ott maradtok egy fillér nélkül?
Mellesleg:
- nincs piacképes szakmája
- nem beszél nyelveket
- nincs szgépes ismerete
- 45+
Szerinted hová kéne, mikor a sok frissen képzett fiatalnak is baromi nehéz elhelyezkednie?
Pontozzatok le 0-ra, de én igen is értem, hogy a kérdező mire gondol, és egyet is értek vele részben. Pedig nem vagyok 16 éves.
Én sem birom elviselni az ilyen lehúzó hozzáállással rendelkező embereket, akik semmit nem tesznek azért, hogy előrébb mozduljon az életük, csak panaszkodnak. Ez nem életkor kérdése. Ha máshogy állna hozzá a dolgokhoz, és minimum beadná minden helyre az önéletrajzát biztos, hogy lenne minimum 1-2 hely, ahol érdeklődnének iránta. Persze, bele lehet unni ha már a 100adik helyre sem vesznek föl, de az, hogy alapból nem is adom be sehova a jelentkezésem... Ráadásul a lányomat kérem meg, hogy keressen nekem munkát aztán meg hiába dolgozik vele, mert úgy is leszólom..
Ez csak puszta lustaság meg hiszti. 50 évesen is lehet magadat képezni, rengeteg embert ismerek, akik ezt teszik, és ezért vannak még mindig jó helyen, meg ezért kapkodnak utánuk a munkaerőpiacon. Azt szokták mondani, hogy aki panaszkodik, de nem változtat, annak nem fáj eléggé. A "nincs kedvem megtanulni", meg "nem akarom" senkit nem vitt még előrébb soha.
"Nem életképtelen, csak épp nem akarja megtanulni.
Ennyi, épp elég, hogy szar melóhelye van, de be KELL mennie, vagy éhen haltok.
Tudod, mennyire leszívja az embert egy lepra munkahely, ahová halni sem menne be? Kegyetlenül, és megértem, ha hazaesik, nincs kedve semmihez, csak leülni és bámulni ki a fejéből."
Be sem kell mennie egy szr munkahelyre, csak azért mert nem hajlandó továbbképezni magát semmilyen szinten? Feküdni a tv előtt, és síránkozni, hogy "ugysem vesznek fel"? Ez a minta?
Lepra munkahely? Igazad van, a mai fiatalok magyarországon csak álom-munkahelyekre járnak nettó 500000ért! :D :/ Az ő agyukat szerinted nem szívja le a sok idióta vén fsz odabenn nettó minimálbérért? Ugyanoda járnak be mint mi! légyszives, ne szóld le őket! Örülj, hogy még az országban vannak ÉRTETEK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!