Leírnátok nekem, milyen a kapcsolatotok 20 év körüli lányotokkal?

Szuper joban vagyunk.Sajat lakasaban lakik 22 eves.
Hetvegen az en munkahelyemen dolgozunk egyutt.
Mindent meg tudunk beszelni igaz vilagnezetunk nem egyezik.
O tisztel engem mint anyat en tisztelem a szabadsagat es azt hogy felnott.
Felvalva hivjuk meg egymast kavezni ill kozossen szaunazunk.
Evente egyszer pedig kozos hosszu hetveget tartunk az osszes gyerekkel.

Én nem 20 éves vagyok, hanem 28. Nekem nagyon rossz a kapcsolatom anyámmal, nem tartjuk a kapcsolatot. Telefonomról le is lett tiltva. Végtelenül irigy természet rám, mivel apámat látta mindig bennem, sosem tudott igazán elfogadni. Kicsinek sokat megvert, megalázott. Pl. 8 éves voltam amikor ezt mondta: látod mennyit dolgozok, remélem a ha eltemetnek a 10 ujjaddal fog kikaparni a földből, és ehhez hasonlók. Nem bírunk egy légtérben megmaradni. A párom világított erre rá, hogy mennyire nárcisztikus, főleg most hogy babát is várok. Lehet más szemében nem szépen cselekszem, de én a gyermekünket szeretetben szeretném felnevelni és nem hiányoznak olyan az életemből, akik állandóan csak elvettek a lelkemből 1-1 találkozás után.
A kérdező legalább tesz annyit, hogy utána megy a problémának. Nekem is kislányom lesz és sose tudnék vele ilyen kegyetlen anya lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!