Megengednétek a 18 éves fiatoknak?
18 évesen lett először barátnőm (róla lesz most szó), már járunk egy ideje.
A kérdésem arra vonatkozik, hogy megengednétek-e (anyukák, apukák), hogy a fiatok barátnője (aki rendes, de erről kérdezhettek ha kell infó) nálatok aludjon?
Ez mondjuk sosem értettem.. Nyilván tudja a szülő is, hogy a 18 meg 16 éves "gyereke" azért már csak él szexuális életet, főleg egy kapcsolatban. Akkor már inkább megengedem, hogy együtt aludjanak meg csináljanak azt amit akarnak éjszaka egy kényelmes ágyban, mint hogy mondjuk egy koszos nyilvános wc-ben tegyék ezt, mert itthon nem engedem meg nekik... Meg azért egy házas vagy kapcsolatban élő ember csak tisztában van azzal, hogy milyen jó reggel a szerelmem mellett ébredni.
Szóval a kérdésedre a válasz, természetesen megengedném.
Mindenki azzal jön hogy ha nem engedik a szülők akkor jajj szegény gyerekek egy koszos nyilvános wcben lesznek kénytelenek..ami alapból paradoxon mivel wc- néni van és nem engedi be őket az ellenkező neműek helyiségbe.
Másodszor a legtöbb ember nem olyan ösztönlény hogy ha nem engedik meg neki akkor a parkban, padon esik egymásnak, hanem keres helyet(hotelszoba stb)
Harmadszor meg hagy legyen már joga eldönteni a szülőnek hogy akar-e egy kislányt kerülgetni a saját házában.
Hát őszintén sajnálom azt a kislányt, akinek ilyen anyós/após jut. Aztán meg csodálkozik, hogy amint lehet elköltözik a gyerek, az esküvőre nem hívják meg, az unokáját meg csak facebookon látja... Csak gratulálni tudok. Nem tudom miért kell direkt ellehetetleníteni a gyerekem párkapcsolatát..
Nem kell kerülgetni, itt nem egy buta semmirekellő plázacicáról beszélünk. Nekem pl alap dolog volt, hogy ha páromnál aludtam akkor minimum elmosogattam, vagy segítettem valamit cserébe. Aminek anyósom is örült, mert ő csak késő délután ért haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!