Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megengednétek a 18 éves...

Megengednétek a 18 éves fiatoknak?

Figyelt kérdés

18 évesen lett először barátnőm (róla lesz most szó), már járunk egy ideje.

A kérdésem arra vonatkozik, hogy megengednétek-e (anyukák, apukák), hogy a fiatok barátnője (aki rendes, de erről kérdezhettek ha kell infó) nálatok aludjon?

2017. aug. 21. 13:21
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

8: A lényeg, hogy megengedték :)

Apukáddal nem vagy olyan viszonyban, hogy erről beszélgessetek? Mi baja lehet?

Ha nem vagyok túl közvetlen viszonyban, akkor ne foglalkozz vele. Majd anyukád elintézi, ha valami gondja lenne.

2017. aug. 21. 13:52
 12/25 anonim ***** válasza:
94%

De most tényleg ..miért lettünk lepontozva? :O

Most írjuk azt, hogy nem?!

2017. aug. 21. 13:53
 13/25 A kérdező kommentje:

#11: jó volt a viszonyunk, míg nem volt barátnőm. Azóta mintha kicserélték volna, sajnos rossz értelemben. Amennyire tudom, anyum se tud rá hatni :( Nem tudom miért baj amúgy, ezt én is szeretném kideríteni. Azért nem tőle kérdezem, mert ismerem, letagadná, és nem foglalkozna velem - szőnyeg alá seperné a dolgot ha mondhatom így.

#12: minden válaszra zöldet adtam, nem tudom ki érzi ennyire jól magát (engem amúgy hidegen hagy a pontozás, mindenki lehúz mindenkit feleslegesen..)

2017. aug. 21. 13:57
 14/25 anonim ***** válasza:
21%

16 éves a kiscsaj és már nem először feküdt alád? gratulálok neki és a szüleinek is a jóféle nevelésükhöz.

Amúgy meg 18 évesen a kérdező még nem felnőtt(mivel gondolom anyuciék tartják el) max nagykorú. Nagy különbség.

Amúgy a 18 éves fiamnak megengedném, de a 16 éves lányomnak biztosan nem.

2017. aug. 21. 13:59
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
13: Lehet, hogy zavarja, hogy valaki hatással van rád. Már nem ő irányít, nem rá hallgatsz. Nem érzi magát olyan erősnek emiatt. De ez van, ez a felnőtté válás folyamata. Majd hozzászokik ő is, mint sok más szülő.
2017. aug. 21. 13:59
 16/25 anonim ***** válasza:
33%
Én meg naivan azt hittem meg akarod dungi. Aludni persze, jóhogy!
2017. aug. 21. 14:14
 17/25 anonim ***** válasza:
88%

12.vagyok. Engem sem az zavar, hogy csökken a százalékom.

Csak nem láttam indokoltnak a lepontozást. Mert vagy egy troll csinálta, vagy egy idióta, aki a 18 éves fiát kalitkában akarja tartani.

2017. aug. 21. 14:14
 18/25 anonim ***** válasza:
76%
54% OKé irány vissza a barlangodba.
2017. aug. 21. 14:16
 19/25 anonim ***** válasza:
29%

Ha nem csináltok belőle rendszert, és nem költözik oda hétvégére a berátnő, felőlem...

De legalább hétvégén szeretek önmagam lenni, és nem másokhoz alkalmazkodni.

2017. aug. 21. 14:17
 20/25 A kérdező kommentje:

#14: igen, többször "feküdt alám", bár mifelénk ezt szeretkezésnek hívják inkább, nem aláfekvésnek. A mai jog azt mondja, hogy 14 éven felüli bárkivel létesíthet ilyen viszonyt - persze a jog != életbeli dolgok. Viszont itt egy 16 éves és egy 18 éves tini kapcsolatáról van szó. Szerintem nem tettünk semmi rosszat, az én lelkiismeretem tiszta. Mindazonáltal véleményedet megértem és elfogadom.

#15: igen, ez lehet! Erre nem is gondoltam. Na meglátjuk majd mennyire javul a helyzet.

#16: nem teljesen értem. "Dugni" lehet nappal is. Mi csak egy új dolgot akartunk kipróbálni, mert nem volt még benne részünk, ennyi.

#19: nincs rendszer, szó sincs róla. Egyszeri alkalom volt (belátható időn belül), hiszen neki is suli, nekem is (lásd #16, "egy új dolog" része).

A zöld pacsik mennek :) Szerintem kitárgyaltuk a kérdést, köszönöm mindenkinek!

2017. aug. 21. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!