Ti megengednétek ezt a fiatoknak?
Figyelt kérdés
A gyerekünk idén volt 17 éves és felvetette azt az ötletet hogy megváltoztatja a nevét mert hogy nem túl előnyös.Ebben igaza van bár én felvettem a férjem nevét.A fiam érettségi után akarja megváltoztatni.A vezetéknevünk Szopkó.2016. ápr. 5. 17:43
1/24 anonim válasza:
Persze, hogy megengedném. Ha nem engedném meg, akkor is megváltoztatná egyébként. És ezt teljesen meg tudom érteni.
2/24 anonim válasza:
Hát igen,ez elég szopkó.Megértem őt,de persze a férjed se tehet róla,hogy ez lett a neve.Igazából egy év múlva ha most nem engeded is megváltoztathatja.
3/24 anonim válasza:
Hát nem csodálom, hogy megváltoztatja :)
Érettségi után nem kell az engedélyed.
Inkább a te nevedet kellett volna felvenni a férjednek, mert ez a név nagy szopás.
4/24 anonim válasza:
Én már a házasságkötéskor megváltoztattam volna, vagy a gyerekeink az én vezetéknevemet kapták volna.
Ugyanez igaz a Bugyi, Pisi, Punczi vagy bármi hasonló negatív jelentésű szóra.
Én nem akarnám hogy a gyerekem azon menjen át, mint az apja egy név miatt. Ha az apa nem érti meg, akkor senki... De ha kardoskodna se hagynám magam, maximum cserébe választhatna keresztnevet.
5/24 gnoomage válasza:
Simán, bár 1 év és magától megteszi így túl sok beleszólni valód nem lesz...
6/24 anonim válasza:
Megengedném és jobban is járna vele, ha még érettségi előtt megtörténne a névváltoztatás. Legalább annyival kevesebb iratot kellene cserélni.
7/24 anonim válasza:
Igazábol 17 évesen már ö neki is van magánélete, amibe nem elönyös beleszolni. Amugy egyik régi oszt társamnak meg Copkó Barbi a neve.
8/24 anonim válasza:
Én meg engedném,és legjobb ha érettségi elött ekintézitek,legalább nem kell utólag bajlódni a bizonyítvanyba a név átírással
9/24 anonim válasza:
Meg, már bocs de szörnyű egy név.
10/24 anonim válasza:
Egy percig sem gondolkodnék ezen. Abszolút érthető h meg akarja változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!