Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Saját anyám azt mondta hogy...

Saját anyám azt mondta hogy 22 évesen ciki hogy szűz vagyok. Normális az ilyen anya?

Figyelt kérdés

2017. aug. 20. 18:10
1 2 3 4 5
 31/42 Skorpió87 ***** válasza:
Ja, hogy fiú vagy, persze szokatlanabb, de talán attól függ tényleg, ki hogy érik...Viszont 32 éves pasit ismerek ő is az, és tényleg gyerekes még, ki tudja mitől függ ez...
2017. aug. 20. 21:18
 32/42 anonim ***** válasza:
95%

Pont a legjobb válasz (#20) van megint lepontozva :)

Egyébként meg a szex nem kötelező verseny... én az igazira várok, és szűz maradok addig, amíg meg nem találom, a sok nyomorék meg cseppet sem érdekel, többnek tartom magam egy használati tárgynál.

2017. aug. 20. 21:52
 33/42 anonim ***** válasza:
65%
Nem normális.
2017. aug. 21. 19:12
 34/42 anonim válasza:
Nem gáz. Ez teljesen normális. Amikor én születtem, az anyám 36 éves volt.
2017. aug. 22. 10:09
 35/42 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Nem gáz és nem is ciki, hogy 22 évesen szűz vagy. Mindenki akkor veszíti el amikor érettnek érzi magát arra, hogy elveszítse! Azért belemenni egy szexuális együttlétbe mert "túlkorosnak" érzed magad a szüzességben hülyeség. Ha lány vagy, ha fiú sokkal jobb ha van valamilyen pozitív érzelmi kapcsolta közted és a partner között.

Volt egy kolléganőm aki így vélekedett a 17 éves lányáról mit a Te anyád és amikor megtörtént a lánynak az első akkor kiírta a Facebookra! "17 éves a lányom és most veszítette el a szüzességét éppen ideje volt!!!!" szöveggel megbotránkoztam a dolgon!!!!

Ne foglalkozz anyáddal!!!!! Én a helyedben megviccelném kicsit, próbálnék egy olyan barátot találni aki benne van a hülyeségekben és felvinném a lakásra, majd a szobámba (természetesen mikor anyám otthon van) és ott kéjes nyögdécselésekkel és nevetgélésekkkel eltöltenék vele 1 órácskát! Ja a barát ellenkező nemű legyen!!!!

2017. aug. 22. 11:00
 36/42 anonim válasza:
85%
Semmiről nem maradtál le. Jól teszed, hogy nem szexelsz, ha még úgy érzed, nincs itt az ideje, vagy nem találtad meg az igazit. Anyád hozzáállása egyszerűen érthetetlen.
2017. aug. 22. 12:44
 37/42 anonim válasza:
100%

36-os válaszoló! Az édesanya viselkedése nem érthetetlen - ilyen a személyisége! Nem ő az egyetlen ilyen anya a világon! Mindent ő tud a legjobban, mindig mindent ő akar megszervezni - mint pl a gyereke életét is. A kérdező azért érzi magát gyereknek, mert még mindig gyerekként kezelik, es nem érzi magát elég érettnek egy párkapcsolathoz vagy szexuális kapcsolathoz.

Az, hogy 22 évesen gyereknek érzed magad es szűz vagy valóban nem normális de ez az anyukád hibája nem a tied. Sajnos így nevelt, hagyd el a családi fészket es lépj ki a felügyelete alól, kezdd el élni a saját életed es ne hagyd hogy beleszóljon. Hozd meg a saját döntésed! Hidd el, csakis pozitív élményekben lesz részed.

Mellékesen megkérdezném hogy teljes vagy csonka családban nőttel fel? Van-e testvéred, es ha igen, kisebbek vagy nagyobbak? Ez mind választ adhat édesanyád viselkedését illetően.

2017. aug. 25. 19:47
 38/42 anonim válasza:
Én lassan 25 leszek, és még szűz vagyok. Hidd el ez sokkal rosszabb....
2017. aug. 27. 08:44
 39/42 anonim válasza:
70%

Amennyiben Anyukád jelenleg 35-36 éves, akkor maximálisan érthető.

Ráadásul nem is normális.. :oDD

2017. aug. 27. 16:01
 40/42 eakos1 ***** válasza:
64%

Hát nehéz ügy ez a kérdés. Sokan ezt cikinek tartják én inkább hátránynak mondanám. Ugyanis kb. 5 partner kell ahhoz hogy kiismerd saját magad és a másik nemet hogy legyen viszonyítási alapod. Ha túl későn kezed lehet kimaradsz a jóból, később lehet bánni fogod, hogy a jót kihagytad az életedből. Ez a tapasztalatlanság könnyen lehet hátrány az elsö kapcsolatodban. Valamint ne keverd össze a szexet a szerelemmel. A szexet is gyakorolni kell mint minden mást, ha meg akarod ismerni képességeid, idényeid, hogy mit szeretsz. Sokan mondják várnak az igazira az lesz a tökéleres. Ez olyan mintha azt mondanád nagy festő leszel csak vársz még a tökêléletes vászonra és ecsetre úgy, hogy még csak nem is festettél életedben. Gondolkodj el ezen.

A másik téma a gyerek -szülő viszony. Akinek hiteles szülei vannak az tud ilyen dolgokról is beszélni velük őszíntén. Persze nagyon kevés hiteles szülő van. Eleve a többség hárítja, kerüli az ilyen beszélgetést, ha mégis van csak a fizikai dolgokról szól, netán elrettentésről szól.

Anyukád hozzáállása érdekes, elbeszélgetni kellene veled nem megalázni. Amúgy meg rajtad múlik, hogy ezt megalázásnak veszed-e.

2017. aug. 29. 23:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!